Ελαστικά της Michelin που αυτό-επιδιορθώνονται στο Ford Explorer [video]

Ελαστικά της Michelin που αυτό-επιδιορθώνονται στο Ford Explorer [video]

Τα Michelin Selfseal βοηθούν τον οδηγό να συνεχίσει το ταξίδι του.

Το νέο Ford Explorer είναι διαθέσιμο με τα νέα ελαστικά Selfseal της Michelin τα οποία μπορούν να επιδιορθώνουν από μόνα τους πιθανές διατρήσεις από καρφιά ή βίδες, χάρη σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον στεγανοποιητικό από καουτσούκ που γεμίζει τα κενά.

Αν ένα καρφί τρυπήσει το πέλμα του ελαστικού και παραμείνει εκεί, το στεγανοποιητικό υλικό περιβάλλει το αντικείμενο αποτρέποντας τη διαρροή ενώ σε περίπτωση που το καρφί βγει, το υλικό γεμίζει την τρύπα. Σύμφωνα με την Michelin, τα ελαστικά επιδιορθώνουν το 90% των διατρήσεων με διάμετρο έως και 6,35 mm, μειώνοντας δραματικά τη διαρροή του αέρα και επιτρέποντας στον οδηγό να συνεχίσει το ταξίδι του.

"Τίποτα δεν εκτροχιάζει τις οικογενειακές διακοπές όσο ένα σκασμένο ελαστικό. Το Explorer είναι το απόλυτο όχημα για road trip με την οικογένεια και ταιριάζει ιδανικά με τα νέα ελαστικά Michelin Selfseal", δήλωσε ο Joseph Billman, μηχανικός της Ford με εξειδίκευση στα ελαστικά και τους τροχούς.

Τα Michelin Selfseal ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό των τετρακίνητων εκδόσεων Platinum και LImited Hybrid του Ford Explorer σε διάσταση 255/55 R20, ενώ διατίθενται προαιρετικά στις υπόλοιπες δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube