Υβριδικά όλα τα Volvo από το 2019 [video]

Υβριδικά όλα τα Volvo από το 2019 [video]

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι κάθε νέο μοντέλο της από το 2019 και μετά θα διαθέτει όχι μόνο θερμικό αλλά και ηλεκτρικό κινητήρα.

Στην προσπάθειά της να καθιερωθεί μέσα στην ελίτ των κατασκευαστών, η Volvo έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση.

Αφορά στα μοντέλα που θα παρουσιάζονται από το 2019 και μετά, τα οποία στο σύνολό τους θα διαθέτουν υβριδική τεχνολογία. Πρόκειται για μια είδηση που έρχεται συμπληρωματικά σε εκείνη που θέλει και όλα τα Polestar να ακολουθούν αυτόν τον ανεξαίρετο κανόνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υβριδικά από εδώ και στο εξής όλα τα Volvo Polestar

Με την κίνηση αυτή η εταιρεία πυροδοτεί το σταδιακό περιορισμό της χρήσης κινητήρων εσωτερικής καύσης, που είναι απαραίτητος για κάθε εταιρεία που θέλει να ακολουθήσει τις ραγδαίες εξελίξεις της αυτοκίνησης.

Έτσι κι αλλιώς, η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει ως στόχο την πώληση τουλάχιστον 1 εκατομμυρίου αυτοκινήτων με ηλεκτρικό κινητήρα μέχρι το 2025.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τέλος οι πετρελαιοκινητήρες για τα Volvo Cars

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και γενικό διευθυντή της Volvo, Håkan Samuelsson, σε αυτή την απόφαση έπαιξε σημαντικό ρόλο και η ζήτηση από τους πελάτες, οι οποίοι ζητάνε όλο και περισσότερο εξηλεκτρισμένα μοντέλα. Σε λίγο καιρό λοιπόν, αυτό θα είναι ένα ζητούμενο που θα μπορεί να ικανοποιήσει κάθε μοντέλο της εταιρείας.

[Πηγή: carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube