Τα SEAT αποκτούν εικονικό συνοδηγό [video]

Τα SEAT αποκτούν εικονικό συνοδηγό [video]

Με την τεχνολογία των infotainment να προχωράει ραγδαία, η SEAT προσφέρει έναν ηλεκτρονικό συνοδηγό που ξέρει σχεδόν τα πάντα.

Με την κεντρική ιδέα να είναι «λιγότερα κουμπιά και περισσότερη ομιλία», η SEAT εγκαινιάζει μια νέα εποχή στο κομμάτι του infotainment.

Το αυτοκίνητο θα μπορεί να επικοινωνεί με τον οδηγό του, να γνωρίζει τι του αρέσει και να καλύπτει αυτά που του αρέσει και όλα αυτά να εκφράζονται πλέον με ομιλία και όχι με το πάτημα κουμπιών ή μέσα από μια οθόνη. Το «Alexa» μπορεί για παράδειγμα να σου μιλήσει για το δελτίο καιρού, καθώς και για σχεδόν 20.000 ακόμα πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: SEAT Ibiza 1.0 ECO TSI 115 PS

Μπορεί επίσης να σε κατευθύνει στον προορισμό σου μέσω της καλύτερης δυνατής διαδρομής, να σε βοηθήσει με τον προγραμματισμό της ημέρας σου, να σου δίνει πρόσβαση στην επικαιρότητα, ακόμα και να ελέγχει πολλές από τις λειτουργίες στο «έξυπνο» σπίτι σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: SEAT Leon CUPRA 300

Είναι η πρώτη φορά που τέτοιες λειτουργίες γίνονται με διαδραστική ομιλία σε ένα αυτοκίνητο, και η υπεύθυνη της SEAT για το infotainment και το Connected Car, Leyre Olavarria, αναλαμβάνει να μας το δείξει στο video που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ SEAT: Ψηφοφορία για το όνομα του μεγάλου SUV

Το σύστημα λειτουργεί σε συνεργασία με το Alexa της Amazon, και θα ξεκινήσει να τοποθετείται μέσα στην τρέχουσα χρονιά στα Leon και τα Ateca. Από το 2018 θα ξεκινήσει η διαθεσιμότητά του και στα Ibiza, Arona αλλά και το νέο μεγάλο SUV της εταιρείας που θα παρουσιαστεί μέσα στη χρονιά.

[Πηγή: SEAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube