Opel Connect: Η πλατφόρμα συνδεσιμότητας που αντικαθιστά το OnStar

Opel Connect: Η πλατφόρμα συνδεσιμότητας που αντικαθιστά το OnStar

Η Opel αφήνει πίσω της το OnStar και περνάει στην εποχή του Connect σε ό,τι έχει να κάνει με τη συνδεσιμότητα των μοντέλων της.

Συνεχίζοντας την ταχεία ενσωμάτωση της τεχνολογίας του Groupe PSA στα μοντέλα της, η Opel θα ξεκινήσει να εισάγει τεχνολογίες συνδεσιμότητας με γαλλική τεχνογνωσία στα μοντέλα της.

Θα έχουν τη συνολική ονομασία
Connect και θα διατίθενται σε επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, ξεκινώντας από το 2019. Η επόμενη γενιά του Corsa θα είναι ένα από τα πρώτα μοντέλα που θα το υιοθετήσουν και οι δυνατότητές του θα είναι οι εξής: κλήση έκτακτης ανάγκης, συνδεδεμένη πλοήγηση, διάγνωση οχήματος, υποστήριξη κλεμμένου οχήματος, απομακρυσμένη πρόσβαση και διάγνωση στόλου, και ασφαλώς Android Auto και Apple CarPlay.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Opel: Κανένας συμβιβασμός για την επόμενη γενιά Corsa

Ο στόχος είναι μέχρι το 2024 ολόκληρη η γκάμα της εταιρείας να διαθέτει το σύστημα. Παράλληλα, η εταιρεία διαβεβαιώνει τους πελάτες της ότι όσοι επιθυμούν θα μπορούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες OnStar (μια πλατφόρμα που ανήκει στη GM) α μπορούν να το κάνουν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2020.

Σε περίπτωση τώρα που η ισχύουσα σύμβαση κάποιου πελάτη έχει ορίζοντα πιο μακριά από αυτή την ημερομηνία, η
Opel θα τον ενημερώσει για τις εξελίξεις και θα του προσφέρει παροχές αντίστοιχης αξίας.

[Πηγή:
Opel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube