Opel: Κανένας συμβιβασμός για την επόμενη γενιά Corsa

Opel: Κανένας συμβιβασμός για την επόμενη γενιά Corsa

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα γαλλικά γονίδια που θα έχει η επόμενη γενιά του μοντέλου δε θα αλλοιώσουν καθόλου το χαρακτήρα του.

«Το νέο Opel Corsa δε θα χαρακτηριστεί από κανένα συμβιβασμό» σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας.

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι το μοντέλο που είχε ξεκινήσει να εξελίσσεται τελικά πάγωσε και τελικά η νέα γενιά θα εξελιχθεί κάτω από σκέπη του
PSA Group σε μόλις δύο χρόνια. Η κατασκευή της θα γίνεται στο εργοστάσιο της Opel στη Σαραγόσα της Ισπανίας, το οποίο κατασκευάζει Corsa από το 1982.

Ο ίδιος ο
Michael Lohscheller, επικεφαλής της εταιρείας δήλωσε προσωπικά ότι ο συμπιεσμένος χρόνος εξέλιξης δε θα αποτελέσει εμπόδιο για την επιτυχία του μοντέλου. «Είναι πολύ σύντομο το διάστημα αλλά ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε από το αυτοκίνητο, τι μπορεί να δώσει η πλατφόρμα στην οποία θα βασίζεται, αλλά και το πώς θα το πετύχουμε».

Ο
Lohscheller επιβεβαίωσε επίσης ότι όντως υπήρχε ένα αυτοκίνητο σχεδόν έτοιμο, πριν τα πλάνα της εταιρείας αλλάξουν. «Όμως χάρη στην εξαιρετική συνεργασία που έχουν οι ομάδες εξέλιξης από τότε που έγινε η εξαγορά, η εξέλιξη είναι ακόμα εντός του χρονικού στόχου που έχει τεθεί. Σκεφτείτε ότι ξεκινήσαμε να δουλεύουμε επάνω στα νέα δεδομένα ουσιαστικά ταυτόχρονα με το κλείσιμο της συμφωνίας».

Δεν έχουμε παρά να τον πιστέψουμε.

[Πηγή:
Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube