Η ισχύς εν τη ενώσει για τις Toyota και Suzuki

Η ισχύς εν τη ενώσει για τις Toyota και Suzuki

Οι δύο ιαπωνικές εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη «πράσινης» τεχνολογίας.

Οι Toyota και Suzuki θα ξεκινήσουν τις συνομιλίες για την παραγωγή οχημάτων και την ανάπτυξη τεχνολογίας για την Ινδική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, θα συζητήσουν για μελλοντικές συνεργασίες στην εξέλιξη νέων μοντέλων με υψηλό οικολογικό «προφίλ» και τον εκσυγχρονισμό της τεράστιας τοπικής αγοράς αυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Toyota Yaris Hybrid

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ιαπωνικών εταιρειών θα βοηθήσουν στο να δημιουργηθεί μια κοινοπραξία προμήθειας και κατανομής οχημάτων για την Ινδική αγορά. Η Suzuki ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που μπήκε στην Ινδική αγορά και έχει συμβάλει δραστικά στην ανάπτυξη της εγχώριας αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Suzuki Swift 1.2 SHVS

Η θεματολογία των συζητήσεων μεταξύ των δύο εταιρειών περιλαμβάνει την παροχή τεχνικής υποστήριξης εκ μέρους της Toyota στην Suzuki, για την δημιουργία ενός νέου κινητήρα υψηλής απόδοσης και μικρών διαστάσεων. Το νέο αυτό μοτέρ θα εφοδιάζει μοντέλα που εξελίσσει η Suzuki αλλά θα παράγονται από την Toyota Kirloskar Motor Private Ltd για την αγορά της Ινδίας, ορισμένων χωρών της Αφρικής, αλλά και άλλων αναπτυσσόμενων αγορών.

[Πηγή: Toyota, Suzuki]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube