Η επόμενη γενιά των Audi θα κάνει άλμα σε δυναμικά χαρακτηριστικά

Η επόμενη γενιά των Audi θα κάνει άλμα σε δυναμικά χαρακτηριστικά

Αρχής γενομένης με το επόμενο A8 του 2017, η Audi υπόσχεται ασύγκριτα βελτιωμένη αίσθηση από το τιμόνι και πιο «αφράτη» κύλιση.

Η Audi θα επανακαθορίσει το συνδυασμό δυναμικών χαρακτηριστικών και άνεσης στα μελλοντικά της μοντέλα.

Αυτή ακριβώς είναι η πρόθεση της εταιρείας και θα ισχύσει για κάθε ένα μοντέλο ξεχωριστά, με το πρώτο στη λίστα να είναι η νέα γενιά της ναυαρχίδας της εταιρείας, το A8 που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2017.

Οι μηχανικοί της Audi έχουν σκοπό να συνδυάσουν καλύτερα στο εξής τη σπορ δυναμική των μοντέλων τους, με πιο άνετη κύλιση και πάνω απ’ όλα πιο συμμετοχική αίσθηση στην οδήγηση. Κι ας μη γελιόμαστε, όση βελτίωση κι εάν έχει σημειώσει η Audi σε αυτό το κομμάτι, έχει ακόμα δρόμο να διανύσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η επόμενη γενιά του Audi A8 θα παρουσιαστεί μέσα στο 2017 [video]

Προκειμένου να τα καταφέρει, προϋποτίθεται αφενός καλύτερη αίσθηση από το τιμόνι αφετέρου πιο «ψαγμένη» ρύθμιση της ανάρτησης.

Αυτός ο συνδυασμός θα βελτιστοποιείται κατά περίπτωση, με βάση την κατηγορία και το κοινό στο οποίο απευθύνεται το κάθε μοντέλο. Για παράδειγμα τα επόμενα A1 και A3 θα εστιάσουν περισσότερο στην άνεση, αφού αυτή είναι η απαίτηση των πελατών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Audi A4 1.4 TFSI S tronic

Ωστόσο δεν είναι απαραίτητο ότι το ίδιο θα γίνει και με τα μεγαλύτερα μοντέλα, αφού το επόμενο Α8 θέλει να κοντράρει την Mercedes-Benz S-Class σε άνεση, αλλά χωρίς να αφήνει τον οδηγό του αμέτοχο στα δρώμενα.

Αυτό είναι κάτι που θα ισχύει και για τα σπορ μοντέλα S και RS, τα οποία αναμένεται να είναι και από τους μεγαλύτερους κερδισμένους της νέας αυτής στρατηγικής.

Επίσης, η αλλαγή αυτή στο ύφος των μοντέλων της Audi φαίνεται πως θα ταυτιστεί χρονικά και με την νέα εταιρική σχεδιαστική της ταυτότητα, η οποία επίσης θα κάνει το ντεμπούτο της με το νέο A8 που θα έχει πολλά κοινά με το Prologue Concept.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube