Τα πιο εντυπωσιακά άλματα της χρονιάς στο WRC

Τα πιο εντυπωσιακά άλματα της χρονιάς στο WRC

To πρωτάθλημα του WRC ολοκληρώθηκε και λίγο πριν το τέλος του 2023, ο επίσημος λογαριασμός του πρωταθλήματος στο X δημοσίευσε ένα εκπληκτικό βίντεο με τα εντυπωσιακότερα άλματα της χρονιάς.

WRC Rally Acropolis

Το WRC είναι εκ φύσεως ένα από τα πιο εντυπωσιακά πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Ειδικές διαδρομές (χωμάτινες και μη) σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, εντυπωσιακά περάσματα και αυτοκίνητα-τέρατα άνω των 500 ίππων που δαμάζονται από ικανότατους οδηγούς συνθέτουν το σκηνικό.

Το δίχως άλλο, ένα από τα πλέον σαγηνευτικά κομμάτια του WRC, που χαρίζουν απαράμιλλο θέαμα στους θεατές είναι τα λεγόμενα άλματα. Όσο θέαμα χαρίζουν όμως, άλλους τόσους κινδύνους επιφυλάσσουν για τα πληρώματα των αυτοκινήτων. Αν και όπως παραδέχονται και οι οδηγοί, παρά τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας αρέσκονται εξίσου στα άλματα.

O επίσημος λογαριασμός του WRC συγκέντρωσε και δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Χ τα πιο εντυπωσιακά άλματα της σεζόν

WRC-Rally Acropolis

Κι αν η χρονιά έχει τελειώσει εδώ και κάμποσο καιρό, βρίσκοντας τον Kalle Rovanperä και την Toyota Gazoo Racing στην κορυφή, οι διοργανωτές του πρωταθλήματος, για να μας κρατήσουν ζεστούς ενόψει της νέας χρονιάς αποφάσισαν να συμπτύξουν σε ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού τα καλύτερα άλματα της φετινής χρονιάς.

Το αποτέλεσμα είναι χάρμα ιδέσθαι, προσφέροντας στιγμές που μόνο ο μηχανοκίνητος αθλητισμός μπορεί να χαρίσει. Απολαύστε ελέυθερα!
 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube