Στην Ελλάδα το νέο Toyota C-HR+ - Πού θα το δείτε από κοντά;

Στην Ελλάδα το νέο Toyota C-HR+ - Πού θα το δείτε από κοντά;

Το νέο, 100% ηλεκτρικό Toyota C-HR+ έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.

Toyota C-HR+

Πριν από την επίσημη κυκλοφορία του στην Ελλάδα, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το ολοκαίνουργιο Toyota C-HR+.

Tο Toyota C-HR+, που εισάγει την ηλεκτρική έκδοση του ήδη δημοφιλούς C-HR στη σύγχρονη κατηγορία, διατηρεί τον κουπέ-SUV χαρακτήρα που έχει καθιερώσει το μοντέλο, με καθαρές γραμμές και σχεδιασμό που τονίζει τη δυναμική του παρουσία. Η προσθήκη του συμβόλου «+» σηματοδοτεί την πλήρως ηλεκτρική ταυτότητα και την αυξημένη πρακτικότητα που προσφέρει η νέα πλατφόρμα BEV.

Το Toyota C-HR+ θα είναι διαθέσιμο στο κοινό για διάστημα δύο εβδομάδων, από τις 14/12 έως και τις 28/12

Toyota C-HR+
Στο εσωτερικό, έχει σχεδιαστεί με προδιαγραφές μεγαλύτερης κατηγορίας, προσφέροντας άνετη καμπίνα, μεγάλο χώρο φόρτωσης, πανοραμική οροφή, ασύρματη φόρτιση και σύγχρονες θύρες USB. Η πλατφόρμα e-TNGA BEV συνδυάζεται με ειδικά ρυθμισμένη ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης ώστε η οδηγική εμπειρία να είναι σταθερή, άμεση και ευχάριστη στην καθημερινή χρήση.

Το C-HR+ ξεκινά από €36.990 και προσφέρεται με δύο μπαταρίες (57,7 kWh και 77 kWh), καθώς και σε εκδόσεις με κίνηση στους εμπρός ή στους τέσσερις τροχούς. Η κορυφαία AWD έκδοση αποδίδει 343 PS και κάνει το 0-100 km/h σε 5,2", αποτελώντας μια από τις πιο ισχυρές ηλεκτρικές επιλογές της Toyota στην ευρωπαϊκή γκάμα. Παράλληλα, συνοδεύεται από εγγύηση μπαταρίας 1.000.000 χιλιομέτρων και έως 11 έτη, προσφέροντας υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας και καθημερινής σιγουριάς.

Toyota C-HR+

Γνωρίστε από κοντά το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV που σηματοδοτεί την επόμενη σελίδα στην ηλεκτρική οικογένεια της Toyota με μια επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.

Το C-HR+ θα βρίσκεται στο Golden Hall από Κυριακή 14/12 έως και Κυριακή 28/12, καθημερινά 11:00 – 21:00. Τις ημέρες των Χριστουγέννων, 25 και 26/12, ο χώρος θα παραμείνει κλειστός.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google News Facebook Twitter Instagram YouTube