Scoop: Έτοιμο το καινούργιο Audi Q3! Δείτε το χωρίς καμουφλάζ!

Scoop: Έτοιμο το καινούργιο Audi Q3! Δείτε το χωρίς καμουφλάζ!

Το ολοκαίνουργιο Audi Q3 θα παρουσιαστεί σύντομα και ήδη η δεύτερη γενιά κυκλοφορεί χωρίς καμουφλάζ.

Εάν και το οικείο προφίλ του Audi Q3 δεν εξελίχτηκε ιδιαίτερα, κατά την ειωθότα του γερμανικού γκρουπ, οι γωνίες φαίνονται πολύ πιο αδρές, με τον τρόπο που τις είδαμε στο πρόσφατο Α1.

Η Audi λοιπόν συνεχίσει να διάγει την περίοδο «SUV». Ύστερα από την πρόσφατη αποκάλυψη του Q8, τη σκυτάλη παραλαμβάνει το Q3 που θα αποκαλυφθεί μέχρι το τέλος του μήνα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να περιμένουμε, καθώς οι εικόνες του καινούργιου Q3 χωρίς καμουφλάζ κυκλοφορούν ήδη στο web.

Χωρίς να προκαλεί έκπληξη, η Audi πάτησε πάνω στην αισθητική συνταγή του υφιστάμενου Q3 για τον αντικαταστάτη του: Πιο έντονες γωνίες και πιο έντονα άκρα για ένα πιο γωνιώδες και λιγότερο στρογγυλό ύφος. Μια συνταγή που ακολουθείται κατά τα φαινόμενα σε κάθε καινούργιο μοντέλο, ανεβάζοντας τα σπορ γράδα στην γκάμα της.

Audi Q3 2019 scooped

Το νέο Q3 θα κάνει επίσης ένα άλμα προς τα εμπρός στην παρουσίαση του εσωτερικού με την υιοθέτηση μιας νέας κεντρικής κονσόλας με μεγάλη οθόνη, αντί της επικαθήμενης στο ταμπλό που ξέραμε μέχρι σήμερα.

Το νέο Q3 θα αντλεί τα μοτέρ του από ευρύ φάσμα βενζίνης και τουρμποντίζελ, αλλά αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο αν η Audi θα προσφέρει και υβριδική έκδοση. Εν πάση περιπτώσει, η ούλτρα σπορ έκφανση του κόμπακτ SUV του Ingolstadt, ένα RS Q3, φαίνεται πως θα ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στην γκάμα του μοντέλου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube