Τρία Battista από τον Pininfarina στη Γενεύη

Τρία Battista από τον Pininfarina στη Γενεύη

Και ανακοίνωση ενός διάσημου μηχανικού που θα προστεθεί στην ομάδα της εταιρείας

O σχεδιαστικός οίκος Pininfarina ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει τρεις διαφορετικές εκδόσεις του υπεραυτοκινήτου Battista στη Γενευή, δημοσιεύοντας παράλληλα την πρώτη εικόνα του εμπρός τροχού. Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ηλεκτροκίνητο Battista θα έχει ισχύ πάνω από 1.900 PS, ροπή πάνω από 234,5 kgm ενώ θα επιταχύνει από τα 0-100km/h σε λιγότερο από 2" και θα πιάνει τα 0-300 km/h σε λιγότερο από 12" (!).

Το πρώτο Grigio Luserna Battista που θα βρεθεί στο πλατό της Γενεύης θα έχει στοιχεία από αλουμίνιο, απόχρωση Satin Grey με λεπτομέρειες σε Satin Blu Iconica και δίχρωμο εσωτερικό. Το δεύτερο μοντέλο σε απόχρωση Blu Iconica θα φορά ένα πιο επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο με προσθήκες σε καπό και καθρέπτες από ανθρακονήματα. Το τρίτο Battista (του οποίου η ζάντα απεικονίζεται στην φωτογραφία) θα είναι βαμμένο σε λευκή απόχρωση Bianco Sestriere με κόκκινες λεπτομέρειες που θα παραπέμπουν σε ιστορικά μοντέλα σχεδιασμένα από τον ιταλικό οίκο, όπως η Ferrari Modulo.

Battista

Τα ελαστικά που θα ντύσουν τις ζάντες 21" του Battista είναι ειδικές εκδόσεις του Pirelli P Zero που εξελίχθηκαν αποκλειστικά για το ηλεκτροκίνητο υπεραυτοκίνητο.

Ο Pininfarina ανακοίνωσε επίσης τη συνεργασία του με έναν πολύ έμπειρο μηχανικό ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την εξέλιξη ενός υπεραυτοκινήτου εμπνευσμένου από την Formula 1 για μια παγκοσμίου φήμης μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί στη Γενεύη. Τέλος, η Mahindra Racing, πρωτοπόρος στη βαθμολογία της Formula E, θα παρουσιάσει ένα ηλεκτροκίνητο μονοθέσιο εμπνευσμένο από το υπεραυτοκίνητο.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube