Toyota Hilux Tonka: Το θέλουμε σαν τρελοί [video]

Toyota Hilux Tonka: Το θέλουμε σαν τρελοί [video]

Η Toyota δημιούργησε ένα Hilux εμπνευσμένο από τα μοντελάκια Tonka και έφτιαξε το απόλυτο μηχάνημα για μεγάλα παιδιά.

Αν είχες πιτσιρικάς ένα «αγροτικό» Tonka, γνωρίζεις πολύ καλά ότι είναι σχεδόν άθραυστο. Οπότε, είναι μάλλον παράδοξο που η Toyota με το εξίσου στιβαρό Hilux δεν είχε προχωρήσει σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία, που ανήκει στη Hasbro.

Το αποτέλεσμα λοιπόν αυτής της πρόσφατης συνεργασίας ήταν η δημιουργία του Hilux Tonka Concept, του απόλυτου -όπως ισχυριζόμαστε- παιχνιδιού για μεγάλα παιδιά. Η Toyota Australia ήταν εκείνη που είχε τη φαεινή ιδέα γι’ αυτό το Hilux που είναι 15 πόντους ψηλότερο από το στοκ μοντέλο και πατά πάνω σε ανάρτηση heavy duty και κολοσσιαία 35ιντσα λάστιχα.

 


Κατά τα λοιπά, το τερατώδες Hilux διαθέτει εκτενή προστασία από κάτω, ανθρακονημάτινο καπό, πίσω πόρτα ραπαρισμένη με κάρμπον look και ένα ανθεκτικό σωληνωτό πλαίσιο στην καρότσα που συμπληρώνεται από πλήρες κιτ εξοπλισμού διάσωσης, ρεζέρβα κανονικού μεγέθους και κάνιστρα καυσίμου. Το «πακέτο» συμπληρώνεται από μια τεράστια μπάρα LED.

 


Όπως σωστά υποθέσατε, το Τoyota Hilux Tonka δεν πρόκειται να μπει στην παραγωγή και στόχο έχει να «εξάψει τη φαντασία παιδιών και ενηλίκων» και τίποτα παραπάνω. Φαινομενικά, βέβαια. Διότι άμα η Toyota κάνει πως το βγάζει, εμείς σαφώς και θα αγοράσουμε ένα. Και, πιστέψτε μας, υπάρχουν χιλιάδες που θα έχουν την ίδια επιθυμία...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube