Toyota C-HR Prologue: O προπομπός του νέου C-HR

Toyota C-HR Prologue: O προπομπός του νέου C-HR

Με το πρωτότυπο Toyota C-HR Prologue, η ιαπωνική φίρμα μας προετοιμάζει για τη νέα γενιά του C-HR που θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο 2023.

Με το ντεμπούτο της δεύτερης γενιάς του Toyota C-HR να είναι προγραμματισμένο για το 2023, η ιαπωνική μάρκα μας δίνει μια πρώτη γεύση από το νέο μοντέλο της παρουσιάζοντας το πρωτότυπο C-HR Prologue.

Όπως και στην περίπτωση του Aygo Χ και του πρωτότυπου Aygo X Prologue, εξωτερικά, το μοντέλο παραγωγής του ιαπωνικού crossover αναμένεται να διατηρήσει πολλά από τα χαρακτηριστικά του C-HR Prologue, το οποίο με τη σειρά του ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Toyota. 

Toyota C-HR Prologue

Το C-HR Prologue σχεδιάστηκε από το ευρωπαϊκό στούντιο σχεδίασης ED² της Toyota στη Νότια Γαλλία και όπως τονίζει χαρακτηριστικά η μάρκα, «αποτελεί το όραμα ενός αυτοκινήτου που σύντομα θα εντυπωσιάζει στους δρόμους της Ευρώπης».

Το ντιζάιν του υιοθετεί στοιχεία από το νέο Prius και το bZ4x, διατηρώντας τη χαρακτηριστική αεροτομή στην οροφή που έχει και το τωρινό C-HR. Στο πρωτότυπο, οι παραδοσιακούς εξωτερικοί καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί από κάμερες, στοιχείο που δύσκολα θα δούμε να περνά και στο μοντέλο παραγωγής.

Toyota C-HR Prologue

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το μόνο που έχει κάνει γνωστό η Toyota προς το παρόν είναι ότι το νέο C-HR θα έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο από το τωρινό, προσφέροντας καλύτερους χώρους για τους επιβάτες.

Από εκεί και πέρα, το νέο Toyota C-HR θα είναι διαθέσιμο με πλήρως υβριδικά και plug-in hybrid σύνολα, του οποίου οι μπαταρίες θα συναρμολογούνται στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube