Τα μελλοντικά Hyundai δοκιμάζονται στο Nürburgring

Τα μελλοντικά Hyundai δοκιμάζονται στο Nürburgring

Μεταξύ των καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων που γυρνάνε αυτές τις μέρες στο Ring είδαμε και τα νέα Hyundai ix35, i40 Tourer και i30.

Η Hyundai βρίσκεται σε περίοδο ανανέωσης της γκάμας της και αυτές τις μέρες πολλά καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της εταιρίας γυρίζουν στο Nürburgring Nordschleife, όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι.

Ο φακός του φωτογράφου μας Θανάση Κουτσογιάννη συνέλαβε τρία μοντέλα της Hyundai που σύντομα θα δούμε στους δρόμους. Σε όλα φαίνεται η νέα μάσκα με τις οριζόντιες γρίλιες που θα αποτελεί στο εξής χαρακτηριστικό γνώρισμα των μοντέλων της φίρμας. Ένα από αυτά είναι το ανανεωμένο SUV Hyundai ix35. Η μάσκα και τα εμπρός φώτα του παραπέμπουν στο μεγαλύτερο Hyundai Santa Fe, ενώ σε αντίθεση με το υπάρχον μοντέλο που έχει σαφώς διαμορφωμένα εμπρός και πίσω φτερά, στο νέο ix35 ένα νεύρο διατρέχει όλο το πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου.

Αμέσως μετά το ix35 ο φακός του Θανάση συνέλαβε την επερχόμενη κορυφαία έκδοση του Hyundai i30. Αυτή θα φοράει τον 1.600άρη turbo 204 ίππων που γνωρίσαμε στο Kia Procee’d GT, δεν γνωρίζουμε όμως αν θα ονομάζεται i30 GT. Άλλωστε η Hyundai λάνσαρε στα τέλη του 2013 το τμήμα Ν, που θα είναι υπεύθυνο για τα σπορ μοντέλα δρόμου της εταιρίας, οπότε σύμφωνα με κάποιες πηγές η κορυφαία έκδοση του μικρομεσαίου της εταιρίας θα ονομάζεται i30 N.

Το τρίτο από τα μουλάρια της Hyundai που δοκιμάζεται στο Ring αυτές τις μέρες είναι ένα i40 Tourer. Το μεσαίο μοντέλο της Hyundai, που δεν εισάγεται στη χώρα μας, θα αποκτήσει μεταξύ άλλων κι αυτό τη νέα εταιρική μάσκα αλλά και εντελώς νέα πίσω φώτα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube