Σπορ ηλεκτρικό πρωτότυπο ετοιμάζει η Honda

Σπορ ηλεκτρικό πρωτότυπο ετοιμάζει η Honda

Μετά το Urban EV Concept, η ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει ακόμα ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο, με σπορ χαρακτήρα και το όνομα Sports EV Concept.

Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης όπου παρουσίασε το Urban EV Concept, η Honda ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ακόμα ένα πρωτότυπο.

Θα έχει σπορ χαρακτήρα και πανέμορφη σχεδίαση, με «φιλικό» πρόσωπο και απαλές γραμμές που θα ταιριάζουν σε κάθε lifestyle απαίτηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΙΑΑ2017: Honda Urban EV Concept [video]

Αυτό που ξεχωρίζει στην εικόνα που δημοσιεύτηκε είναι ο φαρδύς πίσω ώμος, η έντονη καμπύλη της οροφής καθώς και τα τετράγωνα πίσω φώτα. Τα τελευταία περιβάλλονται από μια μαύρη φάσα που διατρέχει εγκάρσια όλο το πίσω μέρος, όπως ακριβώς γίνεται και στο Urban EV Concept.

Η Honda προσέθεσε ότι η εικόνα του νέου της πρωτότυπου έχει σκοπό να δημιουργεί μια παιχνιδιάρικη αίσθηση μαζί με και έντονο συναίσθημα, ενώ θα συνδυάζει την ηλεκτρική κίνηση με προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Honda Civic 1.5 VTEC Turbo

Το νέο πρωτότυπο που μάλλον θα ονομάζεται Sports EV Concept θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο επερχόμενο Σαλόνι του Τόκιο στις 12 Ιανουαρίου, ωστόσο δε γνωρίζουμε εάν θα περάσει σε κανονική παραγωγή.

Το αντίθετο δηλαδή από το Urban EV Concept, που πήρε το πράσινο φως και θα το δούμε στους δρόμους το 2019.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube