SΕΑΤ κόμπακτ SUV, κι άλλη εικόνα-teaser

SΕΑΤ κόμπακτ SUV, κι άλλη εικόνα-teaser

H SΕΑΤ έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη μια εικόνα-teaser για το SUV της που θα ντεμπουτάρει αύριο στο 85ο Σαλόνι της Γενεύης.

Μια ημέρα μόλις πριν από το άνοιγμα της Διεθνούς Έκθεσης της Γενεύης και η Seat κρατά ακόμη κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με το κόμπακτ SUV που βρίσκεται ένα βήμα από την παραγωγή.

Το πρωτότυπο που θα δούμε θα είναι η εξέλιξη του από τετραετίας IBX Concept, ένα πρωτότυπο κοντά στο μοντέλο παραγωγής, του οποίου τη μάσκα είδαμε με τη δημοσιοποίηση της πρώτης εικόνας-teaser. Η παραγωγή εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει το 2016.

Οι τεχνικές προδιαγραφές του SEAT κόμπακτ crossover δεν είναι διαθέσιμες για την ώρα, αν και το πιθανότερο είναι το αυτοκίνητο να βασίζεται στο πάτωμα και στα μηχανικά μέρη του Leon. Κάτι που σημαίνει ότι θα υποστηρίζεται από τη διαμορφώσιμη πλατφόρμα MQB του ομίλου VW και θα διατίθεται σε δικίνητο και τετρακίνητο. Η κατασκευή του θα γίνεται από εργοστάσιο της Škoda στην Τσεχία.   

Το μοντέλο παραγωγής του SEΑΤ crossover αναμένεται να ντεμπουτάρει επίσημα στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ενταχθεί στην γκάμα του και έκδοση Cupra.

[Πηγή SEAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube