Πώς θα ήταν ένα ηλεκτρικό βαν της Porsche;

Πώς θα ήταν ένα ηλεκτρικό βαν της Porsche;

Το πρωτότυπο Porsche vision Renndienst είναι ένα εξαθέσιο πολυμορφικό με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης!

Ανάμεσα στα 15 πρωτότυπα της σειράς "Porsche Unseen" που έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες, το πιο αντισυμβατικό για τα δεδομένα της εταιρείας είναι το vision Renndienst, ή αλλιώς ένα εξαθέσιο πολυμορφικό με φουτουριστικό σχεδιασμό δια χειρός Porsche και ηλεκτρικό σύστημα κίνησης!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αυτή η Porsche έχει κινητήρα 1,2 λίτρων!

Το στατικό πρωτότυπο κλίμακας 1:1 που βλέπετε στις φωτογραφίες ολοκληρώθηκε το 2018 και μέχρι σήμερα παρέμενε κρυφό. Στόχος των σχεδιαστών ήταν να ενσωματώσουν το DNA της Porsche σε ένα όχημα μιας άγνωστης για τη φίρμα κατηγορίας. Το αποτέλεσμα είναι ένα εντυπωσιακό βαν με αεροδυναμικό σχήμα, φουσκωμένα φτερά, τροχούς μεγάλης διαμέτρου, λεπτά φώτα LED και ενιαίο παρμπρίζ με πλευρικά παράθυρα που θυμίζουν διαστημικό όχημα. Μια μεγάλη πόρτα σε κάθε πλευρά διευκολύνει την είσοδο των επιβατών στο εσωτερικό, ενώ το σχέδιο στα μαρσπιέ με τις μαύρες εσοχές ελαφραίνει οπτικά το όχημα, όπως και ο μεγάλος διαχύτης στην ουρά.

Porsche

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Porsche 919 Street: Υβριδικό υπεραυτοκίνητο με 900 PS

Η Porsche οραματίστηκε το vision Renndienst ως αμιγώς ηλεκτρικό, με το σύστημα κίνησης και τις μπαταρίες να βρίσκονται στο πάτωμα. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, όμως είναι σίγουρο πως οι θεωρητικές επιδόσεις θα είναι ανάλογες του ονόματος της Porsche, όπως και το στήσιμο που επωφελείται από το χαμηλό κέντρο βάρους.

Η εταιρεία δεν έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό του vision Renndienst, όμως αναφέρει πως έχει εξαθέσια διάταξη με κεντρικά τοποθετημένη θέση οδήγησης. Επιπλέον, ως γνήσιο πολυμορφικό η καμπίνα προσφέρει διάφορες επιλογές διαμόρφωσης και διακρίνεται για την ευρυχωρία της.

Όπως έχετε ήδη καταλάβει, το Porsche vision Renndienst είναι απλά μια σχεδιαστική μελέτη και δεν πρόκειται να το δόυμε στην παραγωγή. Παρόλα αυτά παραμένει ένα ενδιαφέρον όχημα που θα θέλαμε πολύ να οδηγήσουμε, αν φυσικά η εταιρεία κατασκεύαζε ποτέ ένα λειτουργικό πρωτότυπο.

[Πηγή: Porsche]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube