Πλησιάζει η αποκάλυψη του Subaru Sport Mobility Concept

Πλησιάζει η αποκάλυψη του Subaru Sport Mobility Concept

Άλλη μία αποκάλυψη θα λάβει χώρα στο Japan Mobility Show, με τη Subaru να παρουσιάζει το Subaru Sport Mobility Concept.

Subaru Sport Mobility Concept

Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκινήσει επίσημα, κάθε μέρα όμως μας φέρνει και από μία καινούρια είδηση. Το Σαλόνι της Ιαπωνίας είναι έτοιμο να υποδεχτεί (και) το Subaru Sport Mobility Concept.

H παρουσία όλων των μεγάλων, εγχώριων αυτοκινητοβιομηχανιών αναμένεται μεγάλη και ενδιαφέρουσα. Η Subaru λοιπόν, μία από τις σημαντικότερες ιαπωνικές εταιρείες, θα παρουσιάσει στο εκθεσιακό κέντρο Tokyo Big Sight τα Soltera, Crosstrek και δύο εκδόσεις του πρόσφατα λανσαρισμένου Layback. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει και μία ειδική έκδοση του Forester.

To αποκορύφωμα της παρουσίας της Subιe στην εκδήλωση δεν είναι άλλο από το Subaru Sport Mobility Concept, ένα δίθυρο σπορ κουπέ, που για πολλούς πρόκειται να γίνει ο εξηλεκτρισμένος αντικαταστάτης του Subaru BRZ.

Άλλο ένα σπορ concept car θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι της Ιαπωνίας. Ο λόγος για το Subaru Sport Mobility Concept, τον πιθανό αντικαταστάτη του BRZ

Subaru

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το νέο Subaru Crosstrek e-BOXER

H teaser φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα φανερώνει την φουτουριστική σχεδίαση του αυτοκινήτου. Η γραμμή της οροφής του είναι χαμηλή, ενώ στο επάνω μέρος του προφυλακτήρα απλώνονται τα λεπτά φώτα τεχνολογίας LED. Οι θόλοι των τροχών είναι τετραγωνισμένοι, με τους πλαϊνούς καθρέφτες να έχουν αντικατασταθεί από κάμερες. Το σημείο όμως που κλέβει την παράσταση είναι το φωτιζόμενο σήμα της μάρκας. Τέλος, οι πιο παρατηρητικοί, ίσως προσέξουν τα φωτιζόμενα στοιχεία σε σχήμα C στο επάνω μέρος του παρμπρίζ, που πιθανώς σχετίζονται με συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Ως προς τις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου, η Subaru δεν έχει προχωρήσει σε αποκαλύψεις. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως θα εξοπλίζεται με ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της κατασκευάστριας εταιρείας, «το Sport Mobility Concept προσφέρει την ευχαρίστηση να πηγαίνεις οπουδήποτε, οποτεδήποτε απολαμβάνοντας την οδήγηση». Λέτε αυτό το «οπουδήποτε» να παραπέμπει σε τετρακίνητη έκδοση;

Ο καιρός που θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες δεν αργεί, μιας και στις 25 του μηνός, η Έκθεση της Ιαπωνίας θα ανοίξει την αυλαία της. Μιας και μιλάμε για σπορ αυτοκίνητα, να υπενθυμίσουμε πως η Honda θα παρευρεθεί  επίσης στην εκδήλωση για να παρουσιάσει το Specialty Sports Concept.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube