Μετατροπή της Maserati Quattroporte σε station wagon!

Μετατροπή της Maserati Quattroporte σε station wagon!

Για όποιον θέλει να συνδυάσει στυλ και πρακτικότητα υπάρχει η Cinqueporte.

Μια πολύ ιδιαίτερη Maserati Quattroporte βρίσκεται στην αγορά μεταχειρισμένων αυτή την περίοδο. Ο λόγος για την "Cinqueporte", μια μοναδική μετατροπή της τετράπορτης Maserati σε station wagon, η οποία έγινε από τον Adam Redding, έναν πολύ ικανό τεχνίτη αμαξωμάτων με μεγάλη εμπειρία σε κλασσικές Jaguar, Aston Martin, Lancia κ.α.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, το αποτέλεσμα δικαιώνει τις 1.500 εργατοώρες που δαπανήθηκαν για την ολοκλήρωση του. Η ηλεκτρικά ανοιγόμενη πίσω πόρτα δένει αρμονικά με τις γραμμές της Quattroporte όπως και η γραμμή των πλευρικών παραθύρων.

Maserati

Η συγκεκριμένη Cinqueporte φορά τον πετρελαιοκινητήρα V6 3,0 λίτρων, κυκλοφόρησε το 2016 και έκτοτε έχει καλύψει 14.000 km. Το μοντέλο συνδυάζει την εξωτερική απόχρωση Gunmetal Grey με μαύρες ζάντες Mercurio διαμέτρου 20" ενώ στο εσωτερικό βρίσκουμε μαύρο δέρμα και piano black ξύλινες επενδύσεις. Σύμφωνα με την αγγελία, ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει navigation, bluetooth, θερμαινόμενα καθίσματα, ηλιοροφή, αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, keyless entry and start και ηλεκτρικούς καθρέπτες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οδηγούμε τη νέα Maserati Quattroporte V8

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια Maserati με αμάξωμα station wagon καθώς ο ιταλικός οίκος Touring Superleggera είχε κατασκευάσει λίγες μονάδες του Bellagio Fastback που βασιζόταν στην προηγούμενη γενιά της Quattroporte.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube