Η CUPRA ετοιμάζει νέο πρωτότυπο [video]

Η CUPRA ετοιμάζει νέο πρωτότυπο [video]

Είναι ο προπομπός του νέου CUPRA Leon ή κάποιο ηλεκτρικό πρωτότυπο επιδόσεων;

Η CUPRA δημοσίευσε ένα σύντομο teaser video με το οποίο μας προετοιμάζει για ένα νέο πρωτότυπο που θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

Στο βίντεο διακρίνουμε ένα όχημα με αναλογίες προσθιοκίνητου, αιχμηρό ρύγχος, έντονες ακμές, επιθετικά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και το φωτιζόμενο έμβλημα της CUPRA στο κάτω μέρος του μεγάλου προφυλακτήρα. Καθώς γνωρίζουμε πως η Seat βρίσκεται πολύ κοντά στην παρουσίαση της νέας γενιάς του Leon, είναι πιθανό το εικονιζόμενο μοντέλο να είναι προπομπός του CUPRA Leon παραγωγής. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως δε διακρίνουμε τη χαρακτηριστική γρίλια της CUPRA παρά μόνο μια λεπτή εισαγωγή αέρα ανάμεσα στα φώτα, κάτι που ίσως υποδεικνύει ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε το νέο CUPRA Ateca

Εκτός από το CUPRA Ateca το οποίο παρουσιάστηκε πέρυσι, η θυγατρική της Seat ετοιμάζει και την έκδοση παραγωγής του CUPRA Formentor που είδαμε τον Φεβρουάριο σε μορφή πρωτοτύπου. Άσχετα με το αν θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Φρανκφούρτης ή όχι, το επερχόμενο CUPRA Leon θα είναι το πρώτο μη-SUV μοντέλο της εταιρείας και με απόδοση που θα ξεπερνά 300 PS, τοποθετώντας του απέναντι σε hot hatch όπως τα Ford Focus ST, Renault Megane RS, Honda Civic Type-R και VW Golf GTI.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube