Δύο πρωτότυπα του Nissan Skyline στο Τόκιο

Δύο πρωτότυπα του Nissan Skyline στο Τόκιο

Το ένα έχει σπορ προσανατολισμό και το άλλο δίνει έμφαση στην πολυτέλεια.

Η Nissan ανακοίνωσε τα μοντέλα που θα παρουσιάσει στο Tokyo Auto Salon στις 10 Ιανουαρίου του 2020, μεταξύ των οποίον βρίσκονται δύο πρωτότυπα βασισμένα στο Skyline με διαφορετικό προσανατολισμό.

Να θυμίσουμε πως το Skyline που κυκλοφορεί στην ιαπωνική αγορά δεν έχει σχέση με το GTR, καθώς είναι μια ελαφρώς διαφοροποιημένη έκδοση του πολυτελούς τετράθυρου σεντάν Infiniti Q50.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ό,τι θα θέλατε να ξέρετε για το Nissan Skyline [video]

Skyline 400R Sprint

Ξεκινάμε από το Nissan Skyline 400R, μια σπορ εκδοχή του μοντέλου που μοιάζει να βγήκε από κάποια πίστα. Το εξωτερικό χαρακτηρίζεται από συνδυασμό λευκής και μαύρης απόχρωσης με γραφικά σε lime green και τον αριθμό 20 στις πόρτες.

Πέρα από την αγωνιστική φορεσιά του, το Skyline 400R εξοπλίζεται και με ένα πιο επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει ανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα, μεγαλύτερο σπλίτερ με πλευρικά πτερύγια, προεκτάσεις των μαρσπιέ, προεκτάσεις των φτερών και μια μεγάλη σταθερή αεροτομή στην ουρά. Την εικόνα συμπληρώνουν οι μαύρες σφυρύλατες ζάντες 20" φορούν ελαστικά με πράσινα γραφικά στο προφίλ τους.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο ισχυρότερος κινητήρας της έκδοσης παραγωγής, ο γνωστός twin-turbo V6 3,0 λίτρων που αποδίδει 400 PS και 475 Nm ροπής. 

Skyline Deluxe Advanced Concept

Το Skyline Deluxe Advanced Concept δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην πολυτέλεια, την άνεση και την ασφάλεια. Εκτός από την ιδιαίτερη εξωτερική διχρωμία (λευκό και σκούρο καφέ) που συνδυάζεται με τις μεγάλες ζάντες σε μπρούτζινη απόχρωση, χρωμιωμένο πλαίσιο παραθύρων και φιμέ κρύσταλλα, η Nissan κάνει λόγο για υψηλής ποιότητας επενδύσεις από δέρμα δύο αποχρώσεων στο εσωτερικό.

Το πρωτότυπο χρησιμοποιεί το υβριδικό σύστημα κίνησης της Nissan όπως αποκαλύπτει το έμβλημα στα εμπρός φτερά. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης το πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης ProPilot 2.0 της Nissan που προσφέρει ημι-αυτόνομη οδήγηση σε ορισμένες συνθήκες.

Μαζί με τα δύο Skyline, το περίπτερο της Nissan στο Τόκιο θα έχει επίσης τα επετειακά GT-R και 370Z 50th anniversary edition και διάφορα άλλα μοντέλα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube