DS X E-Tense, το όραμα 2035 [video]

DS X E-Tense, το όραμα 2035 [video]

Η γαλλική premium φίρμα του Groupe PSA θα παρουσιάσει νια φουτουριστική σπουδή στο Auto China 2018, στο Πεκίνο, αυτόν το μήνα.

Η DS Automobiles θα αποκαλύψει ένα νέο πρωτότυπο που ονομάζει X E-Tense και φωτογραφίζει το όραμα της φίρμας για το 2035.

Με την προεπισκόπησή του σε video, το πρωτότυπο X E-Tense θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο σταντ της DS στο Auto China 2018, στο Πεκίνο, στις 25 Απριλίου, με φουτουριστικό ντιζάιν και προηγμένη τεχνολογία. Το οπτικό υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα αποκαλύπτει ελάχιστα, δείχνοντας ένα δίθυρο κουπέ με μακρύ καπό και φανάρια με μπακλαβαδωτό σχέδιο στα πίσω κρύσταλλα και κάτι σαν αλυσίδες DNA στα εμπρός.

Αν κρίνουμε από την ονομασία, το πρωτότυπο μάλλον έχει κάποια σύνδεση με το κόνσεπτ E-Tense του Σαλονιού της Γενεύης το 2016: Ένα διθέσιο GT υψηλών επιδόσεων με 402 ίππους και 52,6 kgm ροπή από το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, και αυτονομία με μια φόρτιση από 310 km σε μικτό κύκλο και έως 360 km σε αστικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Καινούργιο DS 4 Crossback για το 2020

Η DS Automobiles είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην ηλεκτροκίνηση ανάμεσα στις φίρμες του Groupe PSA. H εταιρεία, η οποία παρουσίασε πτώση της ζήτησης κατά 38,5% πέρυσι, σχεδιάζει να αξιοποιήσει τη μετατόπιση της αγοράς προς τα εναλλακτικά καύσιμα, δημιουργώντας μια ηλεκτροκίνητη έκδοση για κάθε μοντέλο της γκάμας της.

Το νέο DS 7 Crossback θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα βαδίσει επί της νέας πορείας της εταιρείας. Η εκδοχή του σε E-Tense, το 2019, θα αποδίδει συνδυαστικά 300 άλογα και θα έχει ηλεκτρική αυτονομία 60 km. Το επόμενο εξηλεκτρισμένο SUV, πιθανότατα σε DS 3 Crossback, αναμένεται λίγο αργότερα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube