DS: Teaser για την άφιξη του DS 3 Crossback

DS: Teaser για την άφιξη του DS 3 Crossback

Ο επικεφαλής του ντιζάιν της φίρμας, Thierry Metroz, έκανε προσωπικό teasing την προσεχή άφιξη του DS 3 Crossback.

Μέχρι στιγμής, κανένα πρωτότυπο με τη σιλουέτα του DS 3 Crossback δεν έχει απαθανατιστεί πουθενά. Και να που η πρώτη φωτογραφία ενός από αυτά, ποσταρίστηκε από τον επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της φίρμας.

Του Thierry Metroz του αρέσει να επικοινωνεί μέσω Instagram. Την περασμένη χρονιά, ο αρχισχεδιαστής της DS δημοσίευσε σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης μπόλικα teaser του DS 7 Crossback. Και απ’ ό,τι φαίνεται διατηρεί αυτή την καλή –για εμάς- συνήθεια, για την προσεχή δημιουργία της γαλλικής φίρμας, το αστικό crossover DS 3 Crossback.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν μας δείχνει και πολλά για την ώρα, παρά μόνο μόνο ένα κομμάτι του πίσω μέρους, από ένα καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο. Μετά βίας διακρίνουμε την παρουσία των οριζόντιων φαναριών, τοποθετημένων ψηλά, όπως και στον μεγάλο αδελφό του -του οποίου τα πρώτα κομμάτια άρχισαν να εμφανίζονται στις εκθέσεις των μεγάλων ευρωπαϊκών αγορών. Αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται ένα πρωτότυπο με το σχήμα αυτού του αυτοκινήτου, επιβεβαιώνοντας αναμφίβολα τη μελλοντική παραγωγή του.

Με το DS 3 Crossback, η DS θέλει θα αντιμετωπίσει την κορυφή των αστικών crossover, ξεκινώντας με το Audi Q2. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο 2018, αλλά όχι στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, επειδή η DS δεν θα δώσει το παρών στην Ελβετία. Επομένως, το πιθανότερο είναι να ντεμπουτάρει επί πατρίου εδάφους, στο Mondial de l’ Automobile, το φθινόπωρο στο Παρίσι.

Το DS 3 Crossback, που καλείται εσωτερικά με τον κωδικό D34, θα κατασκευάζεται στη Γαλλία, στο εργοστάσιο του Poissy. Θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMP, σχεδιασμένη από κοινού με την κινεζική εταίρο και μέτοχο του Groupe PSA, Dongfeng. H DS, με την τοποθέτησή της ως της νέας τεχνολογικής ναυαρχίδας του γκρουπ, θέλει το αυτοκίνητό της να είναι το πρώτο που θα επωφεληθεί μιας 100% ηλεκτρικής έκδοσης.

Πάντως, με το που βγήκε η φωτό του Thierry Metroz στην πιάτσα, να είστε σίγουροι ότι τα λαγωνικά των scoop έχουν ήδη ξαμοληθεί και ψάχνουν τα πρωτότυπα εξέλιξης σε Γη και ουρανό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube