Αυτό το Honda Jazz διψάει για περιπέτεια

Αυτό το Honda Jazz διψάει για περιπέτεια

Το πρωτότυπο της Honda για το φετινό σαλόνι του Τόκιο δείχνει την περιπετειώδη πλευρά του Jazz.

Tο Tokyo Auto Salon 2021 είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του διαδικτυακά λόγω της πανδημίας, και οι εταιρείες έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν τα πρωτότυπα που θα παρουσιάσουν εκεί. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα φετινά εκθέματα αναμένεται να βρίσκεται στο ψηφιακό περίπτερο της Honda, και δεν είναι άλλο από το Jazz/Fit e:HEV Crosstar Custom.

Η μοναδική εικόνα που έχουμε διαθέσιμη προς το παρόν, αποκαλύπτει ένα περιπετειώδες όχημα που βασίζεται στην έκδοση Crosstar του νέου Jazz/Fit. Οι διαφορές με το εργοστασιακό μοντέλο εντοπίζονται στον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα που απέκτησε ενιαία εισαγωγή αέρα με ενσωματωμένα φώτα LED, προστατευτική ποδιά και πιο λεπτή γρίλια. Ελαφρώς διαφορετικά είναι και τα πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος, με μια προστατευτική λωρίδα στις πόρτες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το νέο Honda Jazz Hybrid

Η απόσταση από το έδαφος είναι αυξημένη, και σε συνδυασμό με τα ελαστικά παντός εδάφους Toyo Open Country και τους ατσάλινους τροχούς σε μαύρη απόχρωση δίνουν άλλον αέρα στο Jazz Crosstar. Για αυξημένη πρακτικότητα έχει προστεθεί μια σχάρα οροφής της Yakima, με βαλίτσες για μεταφορά εξοπλισμού. Την εικόνα συμπληρώνει η μπεζ εξωτερική απόχρωση που συνδυάζεται όμορφα με τις μαύρες λεπτομέρειες (οροφή, καθρέφτες, μαρσπιέ, τόξα τροχών κτλ). Στο εσωτερικό έχουμε αδιάβροχο ύφασμα για τις επενδύσεις των καθισμάτων.

Η Honda δεν ανακοίνωσε επεμβάσεις στα μηχανικά μέρη του Jazz οπότε εικάζουμε πως κάτω από το καπό βρίσκεται το υβριδικό σύστημα κίνησης με κινητήρα 1,5 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα που αποδίδουν συνδυαστικά 109 PS και 253 Nm. Όπως σε όλα τα Jazz, και εδώ η κίνηση θα μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς αν και πολύ θα του ταίριαζε μια μετατροπή σε AWD.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρωτότυπο θα έχουμε σε λίγες μέρες όταν παρουσιαστεί και επίσημα στο σαλόνι του Τόκιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ένα Honda Jazz διαφορετικό από τα άλλα [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube