Audi: Πρωτότυπα e-tron θα κυκλοφορούν στη Γενεύη στις 5 και 6 Μαρτίου

Audi: Πρωτότυπα e-tron θα κυκλοφορούν στη Γενεύη στις 5 και 6 Μαρτίου

Η Audi θα βάλει μερικά πρωτότυπα του επερχόμενου ηλεκτρικού SUV της, να κυκλοφορούν στη Γενεύη πριν την έναρξη του σαλονιού.

Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης του e-tron, περίπου 250 πρωτότυπα κυκλοφορούν στους δρόμους και μέχρι σήμερα έχουν καλύψει σχεδόν 5 εκατομμύρια km.

Στις 5 και 6 Μαρτίου, αύριο και μεθαύριο δηλαδή, κάποια από αυτά θα κυκλοφορούν στους κεντρικούς δρόμους της Γενεύης. Σε ένα παιχνίδι που έχει οργανώσει η εταιρεία, καλεί όσους τα δουν να τα φωτογραφίσουν και να τα ποστάρουν στα social media τους χρησιμοποιώντας το #etron hashtag. Οι καλύτερες εικόνες θα αναρτηθούν στη σελίδα του μοντέλου στο site της Audi.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Audi επιταχύνει την εξέλιξη του e-tron

Το e-tron όπως φαίνεται από την εικόνα που έχει δώσει στη δημοσιότητα η εταιρεία θα έχει ένα ειδικό για την περίσταση καμουφλάζ, ωστόσο θα βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική του μορφή.



Να θυμίσουμε εδώ ότι μιλάμε για ένα ηλεκτρικό SUV που πρωτοεμφανίστηκε στη Φρανκφούρτη το 2015, ως e-tron quattro concept. Κινείται από τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες που μπορούν να αποδώσουν έως και σχεδόν 500 PS και να εξασφαλίζουν επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4,6”. Η αυτονομία του θα αγγίζει τα 500 km από φόρτιση σε φόρτιση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Διαρροή: Αυτό είναι το νέο Audi A6

Πέρα από το e-tron, τα φώτα στο περίπτερο της Audi στη Γενεύη θα πέσουν και στην νέα γενιά του A6 το οποίο έχει διαρρεύσει.

[Πηγή: Audi]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube