Διαρροή: Αυτό είναι το νέο Audi A6

Διαρροή: Αυτό είναι το νέο Audi A6

Κάποιος αποφάσισε να χαλάσει τη μεγάλη πρεμιέρα της Audi στη Γενεύη, δημοσιεύοντας τρεις επίσημες εικόνες του νέου Α6

Η Audi έχει ανεβάσει ένα teaser video του επερχόμενου, νέου Α6, αλλά αυτό έχασε τώρα τη σημασία του αφού διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες του καινούργιου μεγαλομεσαίου σεντάν.

Δεν μπορούμε να είμαστε 100% βέβαιοι ότι οι φωτογραφίες αυτές του γαλλικού Worldscoop είναι επίσημες, αλλά έτσι δείχνουν αφού το αυτοκίνητο που εικονίζεται έχει ακριβώς το ίδιο χρώμα και τις ίδιες πινακίδες κυκλοφορίας με εκείνο στο teaser video. Επιπλέον, η σχεδίαση της μάσκας είναι η ίδια με εκείνη στο σκίτσο που είχε δημοσιεύσει η Audi πριν από 11 μήνες.

Μετά την παρουσίαση του νέου Α8 και του νέου Α7 Sportback πέρσι, ήρθε τώρα η σειρά του νέου Α6 να τραβήξει την προσοχή – αν και η εξωτερική του εμφάνιση δεν εκπλήσσει, παρότι υποτίθεται ότι η Audi έχει υιοθετήσει μια νέα σχεδιαστική γλώσσα.

Η σχεδίαση του Α6 είναι μάλλον μια εξέλιξη εκείνης του υπάρχοντος μοντέλου. Η μάσκα είναι κάπου ανάμεσα σε αυτήν της ναυαρχίδας Α8 και του μεσαίου Α4. Πιο ξεχωριστό δείχνει το πίσω μέρος, με τα καινούργια φώτα. Δεν υπάρχει εδώ φωτεινή λωρίδα ανάμεσα στα φανάρια, όπως στο Α8, αλλά μόνο ένα μεταλλικό «φιλέτο» σε αυτό το ρόλο.

Φωτογραφίες του εσωτερικού δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη, αλλά ξέρουμε ότι θα μοιάζει με εκείνο του Α8, έχοντας δύο οθόνες αφής συν τον ψηφιακό πίνακα οργάνων Audi Virtual Cockpit – μια διάταξη που έχουμε δει ακόμη και στη Lamborghini Urus.

To νέο Α6 σεντάν θα παρουσιαστεί επίσημα στις 6 Μαρτίου στο Σαλόνι της Γενεύης, ενώ η στέισον έκδοση Avant αναμένεται τον Οκτώβριο στο Παρίσι.

[Πηγή: Romano A7 / Worldscoop]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube