Aποκάλυψη για το Mahindra Vision Thar.e

Aποκάλυψη για το Mahindra Vision Thar.e

Λίγες εβδομάδες ύστερα από το video της ανακοίνωσης, το ηλεκτρικό 4x4 Mahindra Vision Thar.e αποκαλύπτεται πλήρως πάνω σε πλατφόρμα Volkswagen MEB.

Mahindra Vision Thar.e

Πριν από λίγες ημέρες η ινδική εταιρεία μας προϊδέαζε για ένα μοντέρνο, ηλεκτρικό 4x4. Και έχουμε πλέον εμπρός μας το πρωτότυπό του, ονόματι Mahindra Vision Thar.e

Ο Ινδός κατασκευαστής εισέρχεται σε μια νέα παγκόσμια εποχή με τεχνολογίες αιχμής που μοιράζεται με τη Volkswagen. Υπενθυμίζουμε ότι η Mahindra υπέγραψε συμφωνία τον Μάιο του 2022 που της επιτρέπει να εξελίσσει μοντέλα που επωφελούνται από τις εξελίξεις στην πλατφόρμα MEB που αναλογεί στο Volkswagen ID.4.

Το μοντέλο παραγωγής που θα προκύψει από ηλεκτρικό πρωτότυπο 4x4, Mahindra Vision Thar.e, έχει παγκόσμιες φιλοδοξίες.

Mahindra Vision Thar.e

Όσον αφορά το τεχνικό φύλλο της σπουδής Mahindra Vision Thar.e, η ινδική εταιρεία δίνει λίγες πληροφορίες. Η έκδοση παραγωγής θα βασίζεται στο σπονδυλωτό σύστημα INGLO, το αποτέλεσμα της προαναφερθείσας συνεργασίας με τη Volkswagen. 

Ανεπιβεβαίωτες φήμες μιλούν την παρουσία δύο ηλεκτροκινητήρων (ένας ανά άξον) με ισχύ 286 ίππων για τον πίσω και 106 ίππων για τον εμπρός. Η καμπίνα επιβατών θα συντίθεται από στοιχεία από ανακυκλωμένα υλικά, συνδεδεμένες οθόνες και μινιμαλιστική παρουσίαση.

Mahindra Vision Thar.e, BE.05
To BE.5 είναι το πρώτο crossover  της γκάμας Born Electric και θα λανσαριστεί εμπορικό σε δύο χρόνια από σήμερα.

Η Mahindra θα λανσάρει σύντομα τα πρώτα μοντέλα της νέας της σειράς SUV «Born Electric» που αποτελείται από τα BE.05, BE.07 και BE.09. Το BE.05 θα ανοίξει τον χορό τον Οκτώβριο του 2025 και θα ακολουθήσει τον επόμενο Απρίλιο το BE.07. Δεν έχει δοθεί ημερομηνία για το BE.09. Φήμες αναφέρουν επίσης ότι το λανσάρισμά του θα γίνει πριν από το τέλος της δεκαετίας ταυτόχρονα με το Mahindra Thar.e. παραγωγής.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube