The Portofino Affair: Ένα ταξίδι στο 1973 [video]

The Portofino Affair: Ένα ταξίδι στο 1973 [video]

Δύο οδηγοί. Μια Lamborghini Miura και μια Maserati Ghibli Spyder. Ένα κορίτσι. Ποιον θα επιλέξει; Το νέο φιλμ της Kidston SA μας μεταφέρει στην ατμόσφαιρα του 1973.

Η Kidston SA, μια ελβετική εταιρία εμπορίας κλασσικών και σπάνιων αυτοκινήτων, συχνά δημιουργεί με αυτά όμορφες ταινίες μικρού μήκους που μας μεταφέρουν στην εποχή κατά την οποία κατασκευάστηκαν. Μεταξύ άλλων, στο παρελθόν μας έχει χαρίσει το A Winter’s Tale (με μια Lamborghini Miura) και το Wolf of the Autostrada (με Porsche 911, Lamborghini Countach, Ferrari Testarossa και Aston Martin V8 Vantage). Σήμερα, επιστρέφει με το νέο καλοκαιρινό της video: The Portofino Affair.

Σε αυτό το φιλμάκι συμμετέχει μια Lamborghini Miura SV και μια Maserati Ghibli Spyder. Πρόκειται για δύο αρκετά σπάνια μοντέλα του ‘70, αφού κατασκευάστηκαν σε 150 και 125 κομμάτια, αντίστοιχα. Για την ακρίβεια, η Ghibli είναι ακόμα σπανιότερη, αφού πρόκειται για μία από τις 46 «SS» με κινητήρα 4,9 lt -και μια από τις μόλις τέσσερις δεξιοτίμονες.

H Kidston SA, ως απόλυτα εξειδικευμένη στη Lamborghini Miura, προχώρησε φέτος στην έκδοση ενός βιβλίου αφιερωμένου σε αυτήν. Αυτό το βιβλίο είναι και ο βασικός πρωταγωνιστής του video, μαζί με την όμορφη Taylor Hill, για τα μάτια της οποίας «μάχονται» οι δύο οδηγοί. Ας μεταφερθούμε λοιπόν, νοητά, στην Ιταλική Ριβιέρα το 1973, για να απολαύσουμε ήχο και στιλ:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube