Ο Λύκος της Autostrada [video]

Ο Λύκος της Autostrada [video]

Εμβληματικά supercars, θρυλικοί οδηγοί, ανελέητο κυνηγητό στην άδεια Autostrada. Επική “eightιλα”.

Η Kidston δημιούργησε ένα επικό video, ωδή στα ‘80s. Ένα ατμοσφαιρικό φιλμ μικρού μήκους και ταυτόχρονα ένα σκληροπυρηνικό αυτοκινητικό video με πρωταγωνιστές μια Porsche 911,  μία Lamborghini Countach, μια Ferrari Testarossa και μια Aston Martin V8 Vantage να κυνηγιούνται χωρίς αύριο στην άδεια Autostrada.

Λες και δεν είχε ήδη περίσσευμα γοητείας και προσωπικότητας το video, η παραγωγή έβαλε πίσω από το τιμόνι εμβληματικές προσωπικότητες όπως ο δοκιμαστής της Lamborghini και φίλος του Ferruccio, Valentino Balboni. To όνομα Stefan Roser σας λέει κάτι; Είναι ο δοκιμαστής της Ruf, εκείνος o ψύχραιμος τύπος που έστριβε την 911 “Yellow Bird” με μιάμιση στροφή ανάποδο τιμόνι και 4η στο Nurburgring, στο επικό video με το οποίο έχουμε μεγαλώσει όσοι θέλουμε να λεγόμαστε petrolheads. Παραθέτουμε το video, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Οι άλλοι δύο «ηθοποιοί» είναι οι οδηγοί αγώνων GT Mirco Venturi και Sam Hancock. Το σενάριο μας βάζει σε μαφιόζικη ατμόσφαιρα. Ο playboy Venturi φτάνει με την Testarossa σε μια βραδινή συνάντηση σε ένα εγκαταλελειμμένο βενζινάδικο. Εκεί συναντά τον «Νονό» Balboni, τον «Καθηγητή» Stefan Roser και την τζεϊμσμποντική φιγούρα του Hancock με την Aston Martin. Θα λύσουν τους λογαριασμούς τους στο δρόμο. Με έπαθλο μια βαλίτσα με χρήματα. Ή κάτι τέτοιο. Απολαύστε το.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube