Ο Λιβέρης κόντρα στα θηρία

Ο Λιβέρης κόντρα στα θηρία

Στα πιo βαθιά νερά του κάρτινγκ μπαίνει νωρίς-νωρίς στην καριέρα του o Διονύσης Λιβέρης, με τον αγώνα του αυτό το Σαββατοκύριακο στην περίφημη πίστα του Genk στο Βέλγιο.

Φορμαρισμένος από τις πρόσφατες νίκες του στο Mariembourg και το Kecskemet, o Διονύσης θα τρέξει στον αγώνα της ανώτατης κατηγορίας ΚΖ2 του πολύ απαιτητικού γερμανικού πρωταθλήματος με καρτ 50 ίππων που φτάνουν τα 150 km/h. Αντίπαλοι του θα είναι οι παγκοσμίως κορυφαίοι οδηγοί και πρόσφατοι πρωταθλητές όπως οι αδελφοί Pex από την Ολλανδία, οι Γάλλοι Iglesias και Denner, o Ιταλός Federer, o Σουηδός Skaras και πολλοί άλλοι.

Οι οδηγοί αυτοί συμπτωματικά, λόγω οικονομικής υποστήριξης ή από επιλογή δεν βρίσκονται σήμερα στη Formula 1, με τους αδελφούς Pex να εξακολουθούν να προπονούνται τακτικά με πιλότους όπως οι Max Verstappen και Charles Leclerc.

O Διονύσης θα τρέξει και πάλι με τη βέλγικη ομάδα DAEMS αλλά με μάνατζερ για την κατηγορία αυτή τον περυσινό παγκόσμιο πρωταθλητή Patrik Hajek από την Τσεχία. Προπονητής του, όπως πάντα, είναι ο κορυφαίος Ελληνας καρτίστας Γιάννης Αντωνιάδης.

Η διοργάνωση θα μεταδωθεί ζωντανά από τη Γερμανική Λέσχη ADAC στο YouTube (https://livestream.com/kart-data/dkm-2019-04) από τις δοκιμαστικές του Σαββάτου.

Ο ελληνας οδηγός έχει την υποστήριξη της EΛΒΑΛ-ΧΑΛΚΟΡ με τα άφλεκτα σύνθετα υλικά etalbondA2, της ομογενούς οικογένειας Spanos με την ομάδα αμερικανικού φουτμπολ Los Angeles Chargers, της ενεργειακής εταιρείας ContourGlobal και της Chipita-7Days.

kart
Ο 16χρονος Ελληνας οδηγός Διονύσης Λιβέρης με τον παγκόσμιο πρωταθλητή καρτ Patrik Hajek

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube