O Lewis Hamilton μίλησε με Ferrari και Red Bull

O Lewis Hamilton μίλησε με Ferrari και Red Bull

Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη, που σίγουρα θα σηκώσει αρκετή σκόνη γύρω από το όνομα του Lewis Hamilton προχώρησε ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner.

Lewis Hamilton and Max Verstappen

Σύμφωνα με τον Horner, o Lewis Hamilton, πριν υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με την Mercedes-AMG, συνομίλησε τόσο με την Ferrari, όσο και με την Red Bull.

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι του εφτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή προσέγγισαν την πλευρά της αυστριακής ομάδας για να δουν αν και κατά πάσα υπάρχει πρόσφορο έδαφος να βρεθούν οι δύο κατά τεκμήριο κορυφαίοι οδηγοί της τελευταίας δεκαετίας, με δέκα παγκόσμιους τίτλους στο ίδιο γκαράζ.

Όπως αποκάλυψε στην Daily Mail: «Είχαμε πολλές συζητήσεις ανά τα χρόνια σχετικά με πιθανή έλευση του Hamilton. Οι εκπρόσωποί του μας έχουν προσεγγίσει μερικές φορές. Η πιο πρόσφατα, ήταν νωρίτερα φέτος. Μας ρώτησαν αν θα είχαμε κάποιο ενδιαφέρον. Όμως δεν μπορώ να φανταστώ τους Max και Lewis να δουλεύουν μαζί. Η δυναμική δεν θα είναι σωστή. Είμαστε 100% χαρούμενοι με τη σύνθεση που έχουμε».

Πριν ανανεώσει με την Mercedes-AMG, ο Lewis Hamilton συνομίλησε τόσο με την Ferrari όσο και με την Red Bull, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της αυστριακής ομάδας, Christian Horner

Lewis Hamilton and Max Verstappen

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ O Max Verstappen έσπασε ρεκόρ 71 ετών

Μπορεί στα χαρτιά το δίδυμο αυτό να φαντάζει ως ένα από τα κορυφαία των τελευταίων (πολλών) ετών και σε συνδυασμό με το κορυφαίο αυτοκίνητο του grid οι επιτυχίες θα ήταν δεδομένες. Σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολο όμως για μία ομάδα να διαχειριστεί οδηγούς με στόμφα νικητή. Κακά τα ψέματα, το να τοποθετήσεις έναν επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στο νούμερο δύο της ομάδας, όταν μάλιστα θα έχει στη διάθεσή του ένα αυτοκίνητο τίτλου είναι πρακτικά απίθανο.

Μετά από τις δηλώσεις που αφορούν την ομάδα του, ο Horner έριξε και άλλη μία «βόμβα» Ο Lewis Hamilton είχε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την Ferrari μέχρι και τον Μάιο, χωρίς όμως να βρεθεί ο τρόπος για να ντυθεί ο Βρετανός στα κόκκινα.

Lewis Hamilton and Max Verstappen

Και κάπως έτσι, το ενδιαφέρον για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς δεν περιορίζεται μόνο στη μάχη για τη δεύτερη θέση των κατασκευαστών ανάμεσα στην Scuderia Ferrari και την Mercedes-AMG, αλλά και στις δηλώσεις της πλευράς Hamilton και Ferrari.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube