O Hamilton διαψεύδει ότι μίλησε με την Red Bull

O Hamilton διαψεύδει ότι μίλησε με την Red Bull

Οι χθεσινές δηλώσεις του επικεφαλής της Red Bull Christian Horner αναφορικά με τον Lewis Hamilton ήταν βέβαιο πως θα σηκώσουν μεγάλη σκόνη.

Lewis Hamilton

Μόλις μία μέρα μετά, ήρθε η απάντηση του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Lewis Hamilton.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Horner, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ενόψει του τελευταίου αγώνα της χρονιάς στο Abu Dhabi αποκάλυψε πως η πλευρά του Βρετανού πολυπρωταθλητή πλησίασε την αυστριακή ομάδα, προκειμένου να εξετάσει αν και κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία.

Δεν έμεινε όμως εκεί, καθώς στη συνέχεια των δηλώσεων του τόνισε πως ο Hamilton συζητούσε μέχρι τον Μάιο και με την Scuderia Ferrari, προτού ανανεώσει τελικά το συμβόλαιό του με την Mercedes-AMG.

Όπως ήταν αναμενώμενο, ο Lewis Hamilton διέψευσε τις χθεσινές δηλώσεις του Christian Horner, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή για το πολυσυζητημένο φλερτ με την Red Bull

Lewis Hamilton

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τέλος η Formula 1 για την Alfa Romeo

Όπως ήταν φυσικό, αυτές οι δηλώσεις δεν θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητες (και αδιάψευστες) από την πλευρά του Hamilton. Όπως ισχυρίστηκε ο πιλότος της Mercedes-AMG, η πλευρά της Red Bull ήταν αυτή που τον προσέγγισε και εξέφρασε το ενδιαφέρον της, χωρίς ωστόσο εκείνος να προχωρήσει σε οποιαδήποτε κουβέντα με την αυστριακή ομάδα ή με τον ίδιο τον Horner.

«Δεν καταλαβαίνω πραγματικά για τι μιλάει γιατί κανείς, απ' όσο γνωρίζω, από την ομάδα μου δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του. Δεν έχω μιλήσει με τον Cristian τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, επικοινώνησε εκείνος νωρίτερα μέσα στη χρονιά με σκοπό να συναντηθούμε, αλλά αυτό ήταν όλο.

Απλώς τους έδωσα τα συγχαρητήρια μου για την καταπληκτική χρονιά και του είπα ότι ελπίζω σύντομα να μπορέσω να παλέψω απέναντί σας . Αυτό ήταν. Οπότε δεν είμαι πολύ σίγουρος, νομίζω ότι απλώς θέλει να ανακατέψει τα πράγματα».

Christian Horner

Το σενάριο αυτό ομολογουμένως βρίσκει αρκετούς υποστηρικτές, που πιστεύουν ότι η Red Bull θέλει να αποπροσανατολίσει την Mercedes-AMG λίγο πριν τον αγώνα-τελικό για την δεύτερη θέση των κατασκευαστών ανάμεσα στην γερμανική ομάδα και την Scuderia Ferrari. Πολύ περισσότερο όμως, φαίνεται να το κάνει επειδή θεωρεί την Mercedes-AMG άμεση ανταγωνίστριά της για την επόμενη χρονιά.

Το παρασκήνιο για την επόμενη χρονιά λοιπόν μοιάζει να ξεκίνησε νωρίς.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube