Νέο VW Trinity: Ανακοινώθηκε το επόμενο EV των Γερμανών

Νέο VW Trinity: Ανακοινώθηκε το επόμενο EV των Γερμανών

Κόντρα στην ονοματολογία που υποδηλώνει ότι ένα μοντέλο της VW ανήκει στην ηλεκτρική οικογένεια ID, το μελλοντικό μπεστ σέλερ EV πάνω στο οποίο εργάζονται οι Γερμανοί για το 2026 ονομάζεται Trinity.

Αυτές οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν από τον Ralf Brandstätter, επικεφαλής της VW, στο Automobilwoche σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021.

Με βάση την επόμενη εξέλιξη της σπονδυλωτής πλατφόρμας για τα ηλεκτρικά μοντέλα, της MEB, αυτό το σημαντικό για τη VW ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα παράγεται με ρυθμό 300.000 μονάδων ετησίως στο ιστορικό γερμανικό εργοστάσιο στο Wolfsburg.

Στην καρδιά της καινοτομίας, το Trinity θα σηματοδοτήσει τη νέα μοντέρνα γενιά, βάσει μιας προσέγγισης που δανείστηκε από την Audi για το τεχνολογικό της λάβαρο, το πρότζεκτ Artemis.

VW Trinity

Το μελλοντικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Volkswagen θα διαθέτει ικανότητα αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 3, η οποία θα διαθέτει τα απαραίτητα συστήματα στην καμπίνα που, κατόπιν αιτήματος του οδηγού, θα μπορούν να επεμβαίνουν στη διαχείριση της κατεύθυνσης, της ταχύτητας και της αποφυγής εμποδίων.

Γι’ αυτό, το Trinity θα υιοθετήσει το λογισμικό πακέτο CSO που θα είναι κοινό με την Audi για το Artemis, αλλά και την Porsche και την Bentley.

Οι πελάτες που θα προτιμούσαν ένα αυτοκίνητο πόλης θα απογοητευτούν όταν μάθουν ότι το λανσάρισμα μοντέλων μικρότερων από το ID.3 μετατέθηκε τουλάχιστον για το 2025 και με πιθανή παραγωγή στην Κίνα για μείωση του κόστους κατασκευής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube