Ζυγώνει η ώρα για το ανανεωμένο Hyundai Kona

Ζυγώνει η ώρα για το ανανεωμένο Hyundai Kona

H Hyundai Motor Company έδωσε στη δημοσιότητα teaser φωτογραφίες του ανανεωμένου Kona που θα διαθέτει και έκδοση N Line.

Το Hyundai Kona βρίσκεται στην αγορά από τις αρχές του 2018 και οι υπεύθυνοι της εταιρείας ετοιμάζονται για την ανανέωσή του.

Οι τρεις φωτογραφίες που είδαν το φως το δημοσιότητας μας δείχνουν μόνο το εμπρός μέρος, τόσο της συμβατικής όσο και της νέας έκδοσης N Line. Σύμφωνα με την Hyundai, η νέα σχεδιαστική προσέγγιση εξασφαλίζει ένα πιο πλατύ παρουσιαστικό και σε συνδυασμό με το εμπρός μέρος που παραπέμπει σε μύτη καρχαρία, η εικόνα του ανανεωμένου Kona είναι πιο σφηνοειδής. Επιπλέον, η σχεδίαση της μάσκας και του εμπρός προφυλακτήρα ενισχύουν αυτή την εντύπωση, ενώ νέας σχεδίασης είναι και οι προβολείς LED.

Hyundai Kona 2021 1

Το μεγαλύτερο νέο όμως αφορά την έλευση της σπορ έκδοσης N Line. Είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο επίπεδο εξοπλισμού εφοδιάζει το Kona και οι αισθητικές διαφορές εντοπίζονται στον προφυλακτήρα με τις μεγαλύτερες και πιο επιθετικές εισαγωγές αέρα, τη νέα μάσκα με τον λογότυπο της Hyundai στο κέντρο, καθώς και στα τρία ανοίγματα πάνω από αυτή που θυμίζουν Audi RS. Κάποια πληροφορία για την σπορ έκδοση N που πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στην Πράσινη Κόλαση αυτή την περίοδο δεν υπάρχει, με τους ανθρώπους της Hyundai να περιμένουν να ζυγώσει η ώρα της παρουσίασης του ανανεωμένου μοντέλου για να μας την ανακοινώσουν.

Hyundai Kona 2021 2

[Πηγή: Hyundai]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube