Volvo: Βελτιστοποιημένα μοτέρ Polestar για όλα τα μοντέλα

Volvo: Βελτιστοποιημένα μοτέρ Polestar για όλα τα μοντέλα

Τα S60/V60 δεν θα είναι πλέον τα μοντέλα της σουηδικής γκάμας που θα φορούν αναβαθμισμένα μοτέρ από την Polestar. H αναβάθμσιση περιλαμβάνει όλον τον κατάλογο και με την εγγύηση ανέγγιχτη.

Η Polestar, ο αθλητικός βραχίονας της Volvo, ενισχύει τη θέση της μέσα στη σουηδική εταιρεία. Τα πακέτα βελτίωσης, διαθέσιμα ήδη στην γκάμα των 60 Series με εκτεταμένες τροποποιήσεις (σπέσιαλ οδηγική ρύθμιση, πιο ισχυρός κινητήρας, ειδικές αναρτήσεις...), διατίθενται πλέον εργοστασιακά σε ολόκληρο τον κατάλογο της εταιρείας. Η Volvo παίζει απλώς με τη χαρτογράφηση και τη διαχείριση του κινητήρα για να δώσει επιπλέον μέχρι 20 άλογα και 50 Nm, ανάλογα με τις εκδόσεις και το επιλεγόμενο μοντέλο.

Από δω και στο εξής λοιπόν, η σφραγίδα «Polestar» θα μπαίνει στους μικρούς βενζινοκινητήρες T4 ή T5, στους ντίζελ D4 και D5, καθώς και στον T8 Twin Engine. Η βελτίωση δεν έχουμε ακόμα πληροφόρηση από ποιο ποσό ξεκινά για την ελληνική πραγματικότητα, αλλά εκτιμούμε ότι θα έχει σημείο εκκίνησης τα 1.000 ευρώ, ενώ δεν θα επηρεάζει την εγγύηση:
- Διατήρηση εργοστασιακή εγγύησης 
- Αμετάβλητα διαστήματα service
- Καλύτερη κατανομή της ροπής στους πίσω τροχούς για τα τετρακίνητα μοντέλα (AWD)
- Διατήρηση των εκπομπών CO2 στο αρχικό επίπεδο, ως εκ τούτου χωρίς επιβάρυνση στα τέλη κυκλοφορίας

Η βελτίωση του κινητήρα, που δεν πρέπει να συγχέεται με το «Polestar Engineered», παίζει απλώς με την απόκριση του γκαζιού, την ταχύτητα αλλαγής σχέσεων στο αυτόματο σασμάν ή ακόμη τη μείωση της αδράνειας στην επιβράδυνση. Τα μοντέλα που έχουν επιλεγεί βελτιωμένα από την Polestar θα έχουν τον αντίστοιχο λογότυπο στο πίσω μέρος.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube