Volkswagen Touareg “ONE Million”

Volkswagen Touareg “ONE Million”

Επετειακή έκδοση για το ορόσημο της παραγωγής ενός εκατομμυρίου Touareg.

Το υπ'αριθμόν 1.000.000 Volkswagen Touareg βγήκε από το εργοστάσιο της Bratislava στη Σλοβακία και για να το γιορτάσει, η γερμανική εταιρεία παρουσίασε την ειδική έκδοση "ONE Million" του πολυτελούς SUV με επιπλέον εξοπλισμό και μικρές αισθητικές προσθήκες.

Volkswagen Touareg

Η πρώτη γενιά Touareg παρουσιάστηκε το 2002 ως η ναυαρχίδα των SUV της Volkswagen και ανανεώθηκε το 2007. Το 2010 ακολούθησε η εντελώς νέα δεύτερη γενιά η οποία δέχθηκε ένα φρεσκάρισμα το 2015. Τέλος, η σημερινή τρίτη γενιά παρουσιάστηκε το 2018 φέροντας νέα στάνταρ πολυτέλειας και τεχνολογίας στο μοντέλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Touareg V8 TDI: Το ισχυρότερο μοντέλο παραγωγής της Volkswagen

VW Touareg

Το Touareg "ONE Million" ξεχωρίζει από τη νέα προαιρετική απόχρωση Sechura Beige και τα νέα σχέδια τροχών 20" Bogota σε high gloss ή 21" Suzuka σε Adamantium Silver.

Η έκδοση μπορεί να συνδυαστεί με το αισθητικό πακέτο R-Line Black Style που περιλαμβάνει μαύρες λεπτομέρειες σε γρίλια, πλαίσιο φωτιστικών σωμάτων, εισαγωγές αέρα, τόξα των τροχών και πίσω διαχύτη. Την εικόνα συμπληρώνουν οι ασημί καθρέφτες και τα εμβλήματα "ONE Million" στα B-pillar.

VW Touareg

Στο εσωτερικό βρίσκουμε επενδύσεις από δέρμα Puglia, σχέδια σε σχήμα διαμαντιού, διακοσμητικές λεπτομέρειες Silver Wave και ραφές σε απόχρωση Amber Brown.

Οι τιμές για την ειδική έκδοση "ONE Million" του Touareg ξεκινούν στη Γερμανία από τα 80.880 ευρώ για τον κινητήρα 3.0 V6 TDI με 286 PS.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube