Volkswagen T6.1 Sportline για γρήγορους επαγγελματίες

Volkswagen T6.1 Sportline για γρήγορους επαγγελματίες

Η κορυφαία έκδοση του Transporter έχει χαμηλωμένη ανάρτηση και επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο.

Η Volkswagen Commercial παρουσίασε την κορυφαία έκδοση Sportline του επαγγελματικόυ Transporter T6.1, με πλόυσιο εξοπλισμό και σπορ εξωτερική σχεδίαση. Αυτό δεν είναι το πρώτο βαν με σπορ καταβολές αφού πρόσφατα η Ford παρουσίασε το ανταγωνιστικό Transit Custom MS-RT.

Το VW T6.1 Sportline ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά χάρη στο νέο προφυλακτήρα εμπρός με μεγάλες διακοσμητικές εσοχές, την κόκκινη λωρίδα στη γρίλια, την αεροτομή στην ουρά, τις προεκτάσεις των μαρπσιέ, τις μαύρες ζάντες 18" και την χαμηλωμένη ανάρτηση (-30 mm). Διατίθεται σε εκδόσεις με κοντό και μακρύ μεταξόνιο, είτε ως επιβατικό Kombi είτε ως van ενώ η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει τις νέες αποχρώσεις Indium Grey, Fortana Red, Ravenna Blue και Copper Bronz.

VW T6.1 Sportline

Στο εσωτερικό βρίσκουμε επενδύσεις από Nappa leather και σουέτ, λογότυπα Sportline και ραφές honeycomb. Ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων, οθόνη αφής, κάμερα οπισθοπορείας, κλιματισμό και θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού. Έχουμε επίσης στάνταρ LED φώτα με αυτόματη μεγάλη σκάλα, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, Adaptive Cruise Control με City Emergency Braking και συναγερμό.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 2.0 TDI με απόδοση 204 PS που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλόυ συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων. Σύμφωνα με την Volkswagen η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 8,9" και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 203 km/h.

Η τιμή του Τ6.1 Sportline στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινά από τις £42.940 (€50.184) προ φόρων.

[Πηγή: Volkswagen Commerical Vehicles]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube