Volkswagen: Στα σκαριά τα ID.3 GTX και ID.Buzz GTX

Volkswagen: Στα σκαριά τα ID.3 GTX και ID.Buzz GTX

Η VW επιβεβαίωσε ότι όλη η γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων ID θα αποκτήσει σπορ έκδοση GTX, συμπεριλαμβανομένου και του ID.Buzz.

VW ID.Buzz GTX

H Volkswagen επιβεβαίωσε τις σπορ εκδόσεις με την επιγραφή GTX για τα ηλεκτρικά ID.3 και ID.Buzz.

Το ID.3 GTX θα είναι το τρίτο ηλεκτρικό της VW με σπορτίβ περγαμηνές μετά τα ID.4 GTX και ID.5 GTX. Η νέα έκδοση θα διαθέτει ηλεκτρικό μοτέρ και στον εμπρός άξονα και θα είναι η πρώτη της γκάμας του ID.3 που θα είναι τετρακίνητη.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν το μοντέλο θα διατηρήσει τα 333 PS του πρωτότυπου ID.X που παρουσιάστηκε πέρσι. Υπενθυμίζουμε ότι στην περίπτωση των αντίστοιχων εκδόσεων του ID.4 και του ID.5 η ισχύς ανέρχεται στα 300 PS.

VW ID.3 GTX

Τον προηγούμενο μήνα, μιλώντας στην παρουσίαση του ID.5 στην Αυστρία, ο υπεύθυνος προϊόντων της γερμανικής φίρμας δήλωσε ότι η έκδοση GTX θα βασίζεται στο φρεσκαρισμένο ID.3, το οποίο θα λανσαριστεί το 2023. 

Παράλληλα, η VW επιβεβαίωσε τον ερχομό και του ID.Buzz GTX, το οποίο αναμένεται να χρησιμοποιεί το σύστημα ηλεκτροκινητήρα-μπαταρίας από τα ID.4 GTX και ID.5 GTX.

Τέλος, ο επικεφαλής πωλήσεων του κατασκευαστή, Silke Bagschik, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι τα ID.4 GTX και ID.5 GTX σημειώνουν εμπορική επιτυχία. Έτσι, στόχος της VW, είναι όλα τα μοντέλα της γκάμας ID να αποκτήσουν σπορ εκδόσεις GTX.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube