Volkswagen: Πρόγευση από το μικρό SUV της, T-Cross [video]

Volkswagen: Πρόγευση από το μικρό SUV της, T-Cross [video]

Η Volkswagen θα αποκαλύψει το φθινόπωρο το T-Cross, ένα crossover 4,11 m και μας δείχνει πώς περίπου θα μοιάζει.

Λιγότερο από ένα χρόνο ύστερα από την άφιξη του T-Roc, η οικογένεια SUV/crossover της Volkswagen θα εμπλουτιστεί, πάλι από την κάτω πλευρά της. Ο Γερμανός κατασκευαστής θα παρουσιάσει σε λίγες εβδομάδες το Τ- Cross. Και μας δίνει μια γεύση του αυτοκινήτου, παρουσιάζοντας μερικά σχέδια.

Το T-Cross θα έχει μήκος 4,11 m που σημαίνει ότι θα είναι 12 εκατοστά μικρότερο από το T-Roc. Το νιόφερτο crossover, που μπορεί να θεωρηθεί ως η SUVοειδής εκδοχή του Polo, θα έχει να αντιμετωπίσει στην αγορά το ομογάλακτο SEAT Arona, τα γαλλικά Peugeot 2008, Renault Captur και Citroën C3 Aircross, το Opel Crossland και το εξ ανατολών ορμώμενο Kia Stonic.

To T-Cross θα εμπνέεται από το στιλ του πρωτοτύπου T-Cross Breeze που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2016... τουλάχιστον για το εμπρός μέρος, με εκλεπτυσμένα φανάρια στην προέκταση της μάσκας και ειδικότερα μια τετράγωνη φωτεινή «σφραγίδα» στον προφυλακτήρα. Το πίσω μέρος θα ξεχωρίζει από το πρωτότυπο, με φανάρια που σχηματίζουν μια φάσα. Προφανώς, η σιλουέτα του κάμπριο SUV της σχεδιαστικής σπουδής που είδαμε στη Γενεύη το 2016, θα δώσει τη θέση του σε ένα κλασικό καβούκι με πέντε πόρτες.

ΔEITE AKOMH Test drive: Volkswagen T-Roc 1.0 TSI

Η Volkswagen επιβεβαιώνει ότι το αυτοκίνητο θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB. Η γερμανική φίρμα αναγγέλλει επίσης ότι θα υπάρχει συρόμενο πίσω κάθισμα, για ανάλογη υποστήριξη του χώρου για τα πόδια των πίσω ή για τη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ. Και τέλος, το Wolfsburg υπόσχεται ότι το T-Cross θα είναι πολύ καλά εξοπλισμένο.

Ωστόσο, θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί διότι η παρουσίασή του προγραμματίζεται για το φθινόπωρο. Το δε εμπορικό λανσάρισμά του αναμένεται στις αρχές του 2019.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube