Volkswagen: Κατοχύρωση τριών νέων ονομάτων SUV

Volkswagen: Κατοχύρωση τριών νέων ονομάτων SUV

T-Cross και T-Roc θα μπορούσαν να αποκτήσουν τρία νέα αδέρφια στο μέλλον: Η VW κατοχύρωσε μέσα στο 2019 τρία νέα ονόματα, με τα T-Go, T-Sport και T-Coupé. Το πρώτο φημολογείται ότι προορίζεται για τη Λατινική Αμερική, όπου η VW δίνει δυναμικό παρών.

Η οικογένεια των SUV που είναι ήδη πολυπληθής στην γκάμα της Volkswagen (Tiguan, Tiguan Allspace, Touareg, T-Cross, T-Roc), θα συνεχίσει να αυξάνεται. Η γερμανική φίρμα έχει καταθέσει τρία νέα ονόματα στο γερμανικό γραφείο πνευματικής ιδιοκτησίας.

Τα T-Sport, T-Go και T-Coupé θα μπορούσαν επομένως να είναι νέα μέλη της οικογένειας Volkswagen στους επόμενους μήνες και χρόνια.

Προφανώς, μια κατάθεση ονόματος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το Wolfsburg σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει. Αλλά μπορούμε να φανταστούμε μια κουπέ παραλλαγή του T-Roc με χαμηλότερο προφίλ -κάτι που φαίνεται να αποτελεί πλέον κοινό τόπο στα πιο κόμπακτ μοντέλα μέσα στον Όμιλο Volkswagen. Πρόσφατα το είδαμε με το Audi Q3 Sportback, αλλά θα μπορούσαμε να το δούμε και σε κάποια αθλητική παραλλαγή του T-Cross. Το T-Roc, από τη μεριά του, έχει ήδη την εκρηκτική έκδοσή του με το R και τα 300 άλογα.

Το όνομα T-Go θα μπορούσε να αφορά ένα μοντέλο που θα προορίζεται για την αγορά της Νότιας Αμερικής, όπου η Volkswagen έχει καθιερωθεί εδώ και πολύ καιρό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube