Volkswagen: «Ένεση αυτονομίας» για το e-up! στη Φρανκφούρτη

Volkswagen: «Ένεση αυτονομίας» για το e-up! στη Φρανκφούρτη

Νέα έκδοση του Volkswagen e-up! στην προσεχή ΙΑΑ τον Σεπτέμβριο, με μεγαλύτερη αυτονομία χάρη στις μεγαλύτερες μπαταρίες.

Ο υπεύθυνος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Volkswagen, Jurgen Stackmann, επιβεβαίωσε στον Τύπο ότι μια καινούργια έκδοση του e-up! θα ντεμπουτάρει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, με μεγαλύτερη αυτονομία χάρη στις μεγαλύτερες μπαταρίες. 

Οι 18,7 kWh του υφιστάμενου e-up! λοιπόν, σε πέντε μήνες θα είναι απλώς μια ανάμνηση, ούσες αυτές με τη μικρότερη ενεργειακή πυκνότητα στο γερμανικό γκρουπ. Ο Stackmann, σε συνάντηση με ομολόγους του στον όμιλο, εξήγησε ότι η θερμική έκδοση του up! δεν έχει μέλλον μακροπρόθεσμα: Τα αυστηρότερα περιβαλλοντικά πρότυπα θα οδηγήσουν στην αύξηση της τιμολόγησης στα μικρά αυτά αυτοκίνητα, των οποίων η τιμή είναι το κύριο επιχείρημα.

Το e-up !, η ηλεκτρική έκδοση του up!, είναι η μόνη που έχει μέλλον, με τον Jurgen Stackmann να το προσδιορίζει στα τρία έως τέσσερα χρόνια και πάντα υπό το πρίσμα της σημαντικής αύξησης στην αυτονομία του.

Να σημειώσουμε ότι η ΙΑΑ θα είναι ένα Σαλόνι Αυτοκινήτου όπου το «lithium» θα είναι η κυρίαρχη λέξη για τη Volkswagen, η οποία θα λανσάρει επίσης την τελική έκδοση του ηλεκτρικού κόμπακτ μοντέλου I.D. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube