Volkswagen: Ανασχεδιασμός του California

Volkswagen: Ανασχεδιασμός του California

Ύστερα από την επαγγελματική έκδοση και το ΙΧ, Transporter και Multivan, το βαν της VW θα ανασχεδιαστεί και στην εκδοχή του ως camping-car, την California. Ντεμπούτο αυτού του 6.1, τέλος Αυγούστου στο Caravan Salon στο Düsseldorf.

Το ανασχεδιασμένο επαγγελματικό Transporter και το ανασχεδιασμένο επιβατικό Multivan παρουσιάστηκαν νωρίτερα μέσα στο 2019 και τώρα ήρθε η σειρά του California να περάσει για ένα φρεσκάρισμα από το σχεδιαστήριο. Και όπως τα αδέλφια του πήρε την κωδική ονομασία California 6.1.

Το πρώτο σκίτσο δείχνει ένα ρύγχος που δεν κρύβει εκπλήξεις και που θα είναι στο ίδιο πνεύμα με ό,τι έχουμε δει στο Multivan: Έναν κάπως μεγαλύτερο προφυλακτήρα, ανασχεδιασμένα φανάρια και ανασχεδιασμένα φώτα ομίχλης. Συνολικά, το Calfironia φαίνεται να έχει εξελιχτεί ελάχιστα στον εξωτερικό σχεδιασμός του, αλλά στο εσωτερικό, οι υποσχόμενες αλλαγές είναι πολυάριθμες.

Η Volkswagen ανακοινώνει για πρώτη φορά έναν αναδιαμορφωμένη και ψηφιακή «πολυλειτουργική θέση ελέγχου», καθώς και για πρώτη φορά ψηφιακά όργανα (προαιρετικά). Μια ενσωματωμένη κάρτα eSIM επιτρέπει πλέον, σχεδόν συνεχή συνδεσιμότητα και πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Volkswage California 6.1

Το ανανεωμένο California θα διαθέτει επίσης νέα βοηθήματα οδήγησης όπως το Lane Assist (διατήρηση στη λωρίδα) και ειδικά το Trailer Assist, το οποίο καθοδηγεί τον οδηγό κατά τη ρυμούλκηση. Ένα εργαλείο πολύ χρήσιμο για τους αγοραστές, που ήταν 18.000 πέρυσι στην Ευρώπη. Αριθμός που καθιστά το California το πιο δημοφιλές ΙΧ camping-car στη Γηραιά Ήπειρο. Όσο για την κίνησή του, φροντίζει ένας δίλιτρος κινητήρας TDI με 198 άλογα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube