Volkswagen Amarok: Σπέσιαλ έκδοση Ducati Diavel Edition

Volkswagen Amarok: Σπέσιαλ έκδοση Ducati Diavel Edition

Νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το pick-up της VW, σχεδιασμένη για μια περιοδεία προώθησης με την Ducati.

Αυτή η ειδική έκδοση είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Volkswagen και της Ducati στο πλαίσιο μιας εθνικής περιοδείας στη Γαλλία, έτσι ώστε οι πελάτες της εταιρείας μοτοσικλετών να μπορούν να ανακαλύψουν τη Diavel 1260 σε avant-première. Η μοτοσικλέτα λοιπόν περιόδευε από πόλη σε πόλη, μεταφερόμενη με ένα Amarok. Εδώ να θυμίσουμε ότι η Ducati συνδέεται με τον Όμιλο Volkswagen, δεδομένου ότι ανήκει στην Audi.

Αυτή η σπέσιαλ έκδοση «Ducati Diavel Edition» βασίζεται στο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού «Carat» της γαλλικής αντιπροσωπείας, το δικό μας αντίστοιχο «Canyon». To αυτοκίνητο που διαθέτει ήδη στάνταρ αυτόματο κλιματισμό, κάμερα οπισθισθοπορείας, δορυφορική πλοήγηση, προβολείς bi-xenon, φώτα ομίχλης... στην έκδοση Ducati Diavel 1260 ξεχωρίζει κυρίως για την εμφάνιση: Μαύρες ζάντες των 20”, καβούκι πλευρικών καθρεφτών και γρίλια μάσκας σε λακαριστό μαύρο ενώ ένα κόκκινο περίγραμμα στις πόρτες υπενθυμίζει το χρώμα της Ducati. Επιπλέον, η καρότσα διαθέτει επίστρωση ανθεκτική στις γρατζουνιές και στις υπεριώδεις ακτίνες, ενώ και το ρολμπάρ είναι στάνταρ. Από την άλλη πλευρά, η μπάρα των LED που βλέπετε στην οροφή είναι προαιρετική. Στην καμπίνα υπάρχουν μαύρα λακαρισμένα ένθετα στο ταμπλό, καθώς και μαύρη επένδυση στον ουρανό.

Volkswagen Amarok Ducati Diavel Edition

Η ειδική έκδοση Ducati Diavel Edition διατίθεται στη Γαλλία αποκλειστικά με τον νέο 3λιτρο κινητήρα V6 TDI των 258 PS, συνδυασμένο με αυτόματο 8άρι σασμάν και τετρακίνηση 4MOTION. Η τιμή της στη Γαλλία είναι €46.900 που σημαίνει επιβάρυνση 3.000 ευρώ σε σχέση με την έκδοση Carat.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ VW Amarok Beast από την delta4x4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Volkswagen Amarok 3.0 TDI V6 224 PS 4MOTION

Και μιας και αναφερθήκαμε στην Ducati Diavel 1260 να πούμε ότι η μοτοσικλέτα παρουσιάστηκε στο Διεθνές Σαλόνι Μοτοσικλέτας στο Milano. H νέα Ducati Diavel 1260 ανέβηκε σε χωρητικότητα και ισχύ με τον νέο κινητήρα των 159 ίππων, Testastretta DVT 1262. Στην έκδοση S έχουν προστεθεί σπέσιαλ στοιχεία, όπως επιβλητικό φανάρι LED, φώτα ημέρας DRL, ειδική σέλα, σφυρήλατες ζάντες, δαγκάνες Brembo M50,  πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Öhlins, ακόμα και σύστημα πολυμέσων Ducati (DMS). Η μοτοσικλέτα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα από 23.300 ευρώ για την Diavel 1260 και από €26.400 για την Diavel 1260 S.

Ducati Diavel 1260 S

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube