VW Amarok Beast από την delta4x4

VW Amarok Beast από την delta4x4

Βελτιωμένο pickup με αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 250mm!

Η γερμανική Delta4x4, παρουσίασε το Amarok Beast, μια βελτιωμένη έκδοση του pickup της Volkswagen με έμφαση στις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η μετατροπή απευθύνεται στους άντρες που μεγάλωσαν με ματωμένες μύτες και γδαρμένα γόνατα, εκείνους που δεν έχουν πρόβλημα να συνδεθούν με το παιδί που κρύβεται μέσα τους.

delta4x4

Με την πρώτη ματιά, αυτό που ξεχωρίζει στο Amarok Beast είναι η απόσταση από το έδαφος που έχει αυξηθεί κατά 250mm χάρη στο lift kit και τα νέα αμορτισέρ της Bilstein, επιτρέποντας στο pickup να περνά με ευκολία κάθε εμπόδιο. Οι ζάντες KlassikB φορούν εκτός δρόμου ελαστικά Cooper της Yokohama με διαστάσεις 35x12.5R20 τα οποία προσφέρουν τη μέγιστη πρόσφυση σε λάσπη και χώμα.

Το bodykit αποτελείται από προεκτάσεις των φτερών οι οποίες αυξάνουν το πλάτος του μοντέλου κατά 200mm και συνδυάζονται με νέο εμπρός προφυλακτήρα, προστατευτικές μεταλλικές μπάρες και επιπλέον φώτα LED στην οροφή. Τέλος, κάτω από το καπό του μοντέλου δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται ο κορυφαίος κινητήρας V6 3.0 TDI με απόδοση 224 PS και 550Nm ροπής.

Για όσους ενδιαφέρονται να μετατρέψουν το δικό τους Amarok σε Beast, οι τροχοί κοστίζουν 4.500€, το Lift Kit 2.000€, τα αμορτισέρ Bilstein 1.800€, τα φουσκωμένα φτερά 2.200€ και ο εμπρός προφυλακτήρας με τα LED 1.100€.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Test drive: Volkswagen Amarok 3.0 TDI V6 224 PS 4MOTION

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube