Video-teaser του νέου Fiat 500X [video]

Video-teaser του νέου Fiat 500X [video]

Στην έκθεση του Παρισιού θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του.

Η Fiat ετοιμάζει το έδαφος για την υποδοχή του νέου 500X και σήμερα δημοσιοποίησε ένα video teaser για να μας προϊδεάσει.

Όπως βλέπουμε και από το βίντεο, η σιλουέτα του νέου ιταλικού crossover δεν μας παραξενεύει, μιας και μπορούμε να διακρίνουμε το σχεδιαστικό DNA του 500 με αρκετές δόσεις από σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που το κάνουν πιο περιπετειώδες. Αυτά είναι οι μεγαλύτεροι τροχοί, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και οι ογκωδέστεροι προφυλακτήρες που θέλουν να του δώσουν έναν πιο off road χαρακτήρα.

Ως γνωστόν, το Fiat 500X είναι αδελφό μοντέλο με το νέο Jeep Renegade, πράγμα που σημαίνει ότι θα προσφέρεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, ενώ θα μοιράζονται για αρχή και την ίδια γκάμα κινητήρων. Αυτοί είναι ο 1.4 βενζίνης MultiAir με 140 ή 170 ίππους και οι ντίζελ 1.6 και 2.0 με 115 και 170 ίππους αντίστοιχα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο Fiat 500X θα μάθουμε όσο πλησιάζουμε προς την παρουσίασή του, που είναι προγραμματισμένη για την έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube