Toyota GT86: Ειδική έκδοση "Black Limited" εμπνευσμένη από την AE86

Toyota GT86: Ειδική έκδοση "Black Limited" εμπνευσμένη από την AE86

Σε περιορισμένη παραγωγή 86 μονάδων αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας.

Καθώς πλησιάζει προς τη δύση της καριέρας του, το Toyota GT86 απέκτησε μια ακόμα ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής με το όνομα "Black Limited". Το μοντέλο θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό 86 μονάδων (43 με χειροκίνητο κιβώτιο και 43 με αυτόματο) ενώ θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για την ιαπωνική αγορά.

Το GT "Black Limited" ξεχωρίζει αισθητικά από την εξωτερική απόχρωση Crystal Black Silica σε συνδυασμό με γραφικά στο χρώμα του χαλκού και τις ασορτί ζάντες 17". Επιπλέον έχει μαύρη αεροτομή και ειδικό κάλυμμα για το πάτωμα.  Αυτή η "φορεσιά" είναι εμπνευσμένη από την Toyota GT Apex "Black Limited" - την τελική έκδοση της AE86 στην Ιαπωνία. Το μοντέλο εξοπλίζεται επίσης με φρένα της Brembo και αμορτισέρ της Sachs, ενώ κάτω από το καπό παραμένει ο γνωστός τετρακύλινδρος κινητήρας 2,0 λίτρων.

Toyota GT86 Black Limited

Στο εσωτερικό βρίσκουμε χάλκινες λεπτομέρειες στον πίνακα οργάνων με κάλυμμα από Granlux (σουέτ), επενδύσεις από δέρμα και Alcantara στα θερμαινόμενα καθίσματα και ένα έμβλημα "Black Limited" πάνω στο ταμπλό.

Τα βιβλία παραγγελιών θα μείνουν ανοιχτά από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 16 Απριλίου, με τις παραδόσεις να είναι προγραμματισμένες για τα τέλη Μαΐου. Όσο για την τιμή, αυτή είναι  ¥3.518.600 (€30.151) για το χειροκίνητο και ¥3.586.000 (€30.715) για το αυτόματο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Toyota GR86: Ο διάδοχος του GT86 με περισσότερη δύναμη

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube