Toyota GR Yaris: Πόσο κοστίζει στην Ευρώπη;

Toyota GR Yaris: Πόσο κοστίζει στην Ευρώπη;

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του καυτού Yaris σε Γερμανία και Μ.Βρετανία.

Η Toyota ανακοίνωσε τις τιμές του GR Yaris στην Ευρώπη, δύο μήνες μετά από την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, δίνοντάς μας μια γεύση για το πόσο θα κοστίζει και στη χώρα μας - εφόσον η ελληνική αντιπροσωπεία αποφασίσει τη διάθεσή του στην ελληνική αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Toyota GR Yaris [video]

Στη Γερμανία, η καυτή τετρακίνητη έκδοση του Yaris θα ξεκινά από τα €33.200. Για να έχουμε μια τάξη μεγεθών, στην ίδια αγορά το προσθιοκίνητο και λιγότερο ισχυρό Ford Fiesta ST κοστίζει €21.490 ενώ το μεγαλύτερο Honda Civic Type R ξεκινά από €37.990

Αντίστοιχα, στη Μ.Βρετανία το GR Yaris θα ξεκινά από τις £29.995 (€34.510) με την έκδοση GR Yaris Circuit Pack να ανεβαίνει στις £33.495 (€38.511) και τις πρώτες παραδόσεις να είναι προγραμματισμένες για το Νοέμβριο.

Να θυμίσουμε πως το GR Yaris που εξελίχθηκε από την Gazoo Racing χρησιμοποιώντας την εμπειρία της ομάδας από το WRC. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας 1,6 λίτρων με 261 PS και 360 Nm ροπής. Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων και του νέου συστήματος τετρακίνησης GR-Four, επιτρέποντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε κάτω από 5,5" και τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 230 km/h.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube