Θα βγει ισχυρότερη Alfa Romeo 4C;

Θα βγει ισχυρότερη Alfa Romeo 4C;

Η 4C θα δέχεται αλλαγές σε ετήσια βάση ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και ισχυρότερη έκδοση.

Η εξωτική Alfa Romeo 4C θα δέχεται αλλαγές σε ετήσια βάση και σε όλη την διάρκεια ζωής της.

Όπως μάλιστα αναφέρει σε δηλώσεις του στον βρετανικό τύπο και ο επικεφαλής του τμήματος Marketing της Alfa Romeo, Alberto Cavaggioni, το project της 4C είναι ανήσυχο, ζωντανό και εξελίσσεται διαρκώς.

«Η πρώτη αναβάθμιση που κάναμε στην 4C ήταν η σημαντικότερη και δεν είναι άλλη από την 4C Spider που παρουσιάστηκε στην Γενεύη. Η απήχηση που είχε η 4C Spider στην διεθνή έκθεση ήταν τόσο μεγάλη που ψάχνουμε τρόπους για να την βγάλουμε στην παραγωγή όσο το δυνατόν νωρίτερα. Στόχος είναι να παρουσιαστεί νωρίς το 2015», ανάφερε ο κ.Gavaggioni.

Σε ερώτηση των Άγγλων συναδέλφων μας για τα εμπρός φώτα της Spider που κατά γενική ομολογία είναι πιο όμορφα από της coupe, ανάφερε ότι σύντομα θα προσφέρονται στον πρόσθετο εξοπλισμό της κλειστής έκδοσης.

Για το τέλος, ο κ. Gavaggioni άφησε το καλύτερο λέγοντας ότι «Είχαμε δώσει μια υπόσχεση και αυτή δεν είναι άλλη από το να προσφέρουμε κάτι νέο κάθε χρόνο για την 4C» και συνέχισε λέγοντας « Ο κύκλος ζωής της 4C θα είναι τουλάχιστον τέσσερα με πέντε χρόνια και ίσως τότε να παρουσιαστεί μία ισχυρότερη, κορυφαία, έκδοση».

[Πηγή: Top Gear UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube