Tέσσερα νέα μοντέλα από τη Ferrari το 2023

Tέσσερα νέα μοντέλα από τη Ferrari το 2023

Το 2023 θα είναι χρονιά με μπόλικο ενδιαφέρον για τη Ferrari καθώς ανακοίνωσε ότι μέσα στους υπόλοιπους περίπου έντεκα μήνες που ακολουθούν θα λανσάρει τέσσερα νέα μοντέλα.

Ferrari

Η δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Ferrari έκρυβε νέα με μπόλικο ενδιαφέρον για τον κατασκευαστή. Συγκεκριμένα, με μόλις μια πρόταση, το Maranello ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2023 θα προσθέσει στην γκάμα του τέσσερα νέα μοντέλα.

Ferrari

Ρεπορτάζ θέλουν το πρώτο από αυτά να είναι η ανοικτή έκδοση της Ferrari Roma, που πιθανότατα θα ακούει στο όνομα Roma Spider και έχει ήδη απαθανατιστεί να δοκιμάζεται στο δρόμο.

Έπειτα, σειρά θα πάρει η πιο σκληροπυρηνική έκδοση της SF90 Stradale, με αυξημένη ισχύ που θα ξεπερνά τους 1.000 PS και βελτιωμένη αεροδυναμική.

Προς τα τέλη του έτους, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο αντικαταστάτης της 812 Superfast και ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής που θα ανήκει στην οικογένεια Icona.

Ferrari

Τέλος, να θυμίσουμε ότι για την περίοδο 2023-2026, η Ferrari σκοπεύει να λανσάρει 15 νέα μοντέλα συμπεριλαμβανομένου του πρώτου της ηλεκτρικού και ενός νέου hypercar.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube