Ετοιμάζεται η Ferrari Roma Spider

Ετοιμάζεται η Ferrari Roma Spider

H Ferrari ετοιμάζει τη Roma Spider που θα λανσαριστεί το 2023 και θα βρεθεί στη βάση της γκάμας των κάμπριο μοντέλων της.

Για πρώτη φορά η ανοικτή έκδοση της Ferrari Roma απαθανατίστηκε από το φακό να δοκιμάζεται στους δρόμους της Ιταλίας. Το μοντέλο ήταν καλά κρυμμένο κάτω από έντονο μαύρο καμουφλάζ, αλλά φαίνεται να διατηρεί τις εντυπωσιακές καμπύλες της συμβατικής Roma.

Κάτω από τον καπό αναμένεται να χρησιμοποιεί τον twin-turbo V8 3,9 λίτρων απόδοσης 620 PS και 760 Nm ροπής που συναντάμε στο κουπέ αδελφάκι του. Το μοτέρ συνεργάζεται με ένα 8τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Ferrari Roma Spider

Θυμίζουμε ότι η Roma ολοκληρώνει το σπριντ για τα 100 km/h από στάση σε μόλις 3,4" με την τελική ταχύτητας της να αγγίζει τα 320 km/h. Τα κάμπριο είθισται να έχουν αυξημένο βάρος εξαιτίας του μηχανισμού της αναδιπλούμενης οροφής και για τον λόγο αυτό η Roma Spider αναμένεται να έχει ελαφρώς πιο αργές επιδόσεις από το κουπέ αδελφάκι της.

Tέλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ, η Roma Spider δε θα αντικαταστήσει την Portofino M, αλλά όταν λανσαριστεί το 2023 θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας των κάμπριο μοντέλων του Maranello.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube